Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Πάνος Μουζουράκης χθες, 14/9, καθώς η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρενέβη σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου που είναι κολλητή φίλη της Μαριλούς Κόζαρη.


«Μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου ευχηθείς… Λοιπόν, ακούω ευχές. Με τη σειρά. Τι είπα στις δηλώσεις μου; Αυτό για τον ωροσκόπο το παίξανε; Η κυρία αστρολόγος που έχετε εκεί μπορεί να μας λύσει την απορία; Η απορία μου είναι αν ένα παιδί που βγαίνει με καισαρική έχει λάθος ωροσκόπο…. Δε με έχει προειδοποιήσει κανείς για τις δυσκολίες. Μια ζωή κάνετε τις μεσημεριανές σας εκπομπές και μιλάτε για θαύματα. Τι; Δεν είναι μεσημεριανή η εκπομπή; Δε ξυπνούσα μέχρι τώρα πρωί γι’ αυτό… Μέχρι τώρα η ανθρωπότητα δε τα έχει πάει καλά, οπότε θα δοκιμάσω μια δική μου μέθοδο με το παιδί» είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον Πάνο Μουζουράκη ότι βλέποντάς τον χθες στο μαιευτήριο, γύρισε και είπε ότι κι εκείνη έναν άνδρα σαν αυτόν θα ήθελε, με τον ίδιο τον καλλιτέχνη να απαντά με χιούμορ: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς. Δεν είδες μια κυρία στην Κρήτη 84 χρονών τον 44χρονο; Έτσι θα είσαι κι εσύ με τον γιο μου».