Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στην Αίγινα.

Η 30χρονη φαρμακοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 4 κιλών, το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η κολλητή φίλη της φαρμακοποιού, Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, δίνοντας λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης τους.

«Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου, παιδιά, είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


Λίγες ώρες αργότερα η παρουσιάστρια του Alpha επισκέφτηκε την κολλητή της φίλη στο μαιευτήριο, όπως πρόδωσε η ανάρτησή της στο instagram με τα ροζ μπαλόνια.



Η γνωριμία τους

Ο γνωστός τραγουδιστής και η 30χρονη φαρμακοποιός γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί ξεκίνησαν τον Ιανουάριο.

Οι δυο τους ταίριαξαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και πέρασαν στη συγκατοίκηση πολύ γρήγορα. Λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, κανείς από τους δύο, όμως, δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.



Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου ταξίδευαν για Λονδίνο ή σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης. Τότε, μάλιστα, ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η νεαρή γυναίκα φορούσε μονόπετρο στο δάκτυλό της, το οποίο πυροδοτεί νέες φήμες περί αρραβώνα.



Για πρώτη φορά το ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε από την κολλητή φίλης της Μαριλού, την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα, μέσα από την εκπομπής της, αποκάλυψε πότε θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό, εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το μπάτσελορ», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου.


Τον Απρίλιο η Μαριλού Κόζαρη μαζί με τις αγαπημένες της φίλες οργάνωσαν το μπάτσελορ πάρτι, όπου όλες μαζί διασκέδασαν λίγο πριν «παραδώσουν» τη φίλη τους στον γαμπρό.



Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς τα με ένα τρυφερό μήνυμα.


Ο γάμος στην Αίγινα

Το Σάββατο 27 Μαΐου η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης έζησαν μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και συγγενείς.



Οι κουμπάροι στον γάμο τους ήταν έξι και πιο συγκεκριμένα δύο φίλες της Μαριλού Κόζαρη και ακόμα τέσσερα άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

Οι καλεσμένοι ήταν πάνω από 300 άτομα και ανάμεσά τους ήταν η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.



Στη συνέχεια, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν στον Πύργο Σαλιαρέλη, όπου δόθηκε ένα ξεχωριστό πάρτι.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, την Αίγινα, στο οποίο μάλιστα ο τραγουδιστής έχει αγοράσει το δικό του σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)


Το αγαπημένο ζευγάρι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού απολαμβάνει το καλοκαίρι του σιωπηλά, μέχρι και πριν από λίγες ώρες που έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση.



Πλέον, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είναι έτοιμοι να απολαύσουν ένα νέο «ταξίδι» στη ζωή του, από εδώ και πέρα μαζί με την κόρη τους.