Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στην Φαίη Σκορδά και στο πλατό του Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του για δήμαρχος Χαλανδρίου και τα χτυπήματα που δέχεται, φανερά και μη, σε αυτόν τον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε πως «υπάρχουν και πισώπλατα χτυπήματα και μπροστά πλέον, αδυσώπητα χτυπήματα, το θέμα είναι πόσο θωρακισμένος είσαι. Στο θέαμα, την showbiz και την καλλιτεχνία υπάρχει και το άλλοθι της καλλιτεχνικής ευαισθησίας. Στον χώρο της πολιτικής είναι τα πράγματα απροκάλυπτα Βλέπεις μια αρνητίλα απέναντι σε ένα πρόσωπο το οποίο φαντάζονται ότι κατεβαίνει με μεγάλη δυναμική, όπως κατεβαίνω εγώ στον δήμο Χαλανδρίου».

«Χθες είχαμε διαπαραταξιακή συνέλευση στο δημοτικό συμβούλιο και βρέθηκα για δεύτερη φορά χωρίς να είμαι φυσικά δημοτικός σύμβουλος αφού είμαι περιφερειακός σύμβουλος. Υπήρχε μια άρνηση για την οποία μέσα μου γελάω, γιατί λέω «εντάξει, ίσως είναι μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας». Γιατί θα συνεργαστούμε δεν γίνεται διαφορετικά. Έπρεπε να συζητηθεί η ημερομηνία της κεντρικής ομιλίας του καθενός και εγώ πήγα με τον νόμο. Δεν μπορώ να ακούω ακραία πράγματα του τύπου, «οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι υπεράνω των εγκυκλίων». Δεν μπορείς να ακυρώνεις τον νόμο».

«Δεν μπορείς να ακούς μια τέτοια παρανομία να λέγεται. Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να αλλάξουν λίγο τα πράγματα γιατί εγώ πηγαίνω με το γράμμα του νόμου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Χάρης Ρώμας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ. «Είναι σαν να καταλύουμε το σύνταγμα και στο Χαλάνδρι δεν το θέλω αυτό. Δεν θέλω να ισχύει μια τέτοια αίσθηση παρανομίας»