O Tάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σειρά «Εκείνες κι εγώ», ενώ έκανε μία αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και περιέγραψε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Κάνουμε το "Εκείνες κι εγώ" κι έρχεται μια κοπέλα και ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Εμείς τη βλέπαμε και τη θαυμάζαμε, καθώς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε, κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά, ο Γιάννης Μπέζος δηλαδή, γιατί ήμουν δίπλα. Και σε κάποιο σημείο τής λέει ο Γιάννης Μπέζος "ποια σχολή έχετε τελειώσει;"», περιγράφει ο ηθοποιός.


«Του απάντησε εκείνη "αχ, δεν έχω πάει σχολή ακόμα". Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πώς θα πας ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μια εκπαίδευση, μια σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, αν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Κι έρχεσαι να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε την αντίδραση του Γιάννη Μπέζου και την απάντηση που έδωσε.

«Ο Γιάννης είπε "με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια που είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουν. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τελείωσε και με το καλό, όταν τελειώσεις, να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε"», είπε κλείνοντας.