Την Παναγία της Τήνου επισκέφτηκαν φέτος το καλοκαίρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Το ζευγάρι προσκύνησε στην Παναγιά και ανέβασαν φωτογραφίες από την εκκλησία, οι οποίες προκάλεσαν αρνητικά σχόλια από μερίδα του κόσμου.

Τα περισσότερα σχόλια, μάλιστα, αφορούσαν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τα ρούχα που φορούσε. Η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time, μαζί με τον αγαπημένο της και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Πήγαμε να προσκυνήσουμε στην Παναγιά της Τήνου. Πήγαμε καθαρά για την εκκλησία, να ανάψουμε λαμπάδες. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία όχι για να μας πουν μπράβο, ανάψατε λαμπάδες και πήγατε στην Τήνο, απλά νομίζω ότι το Instagram είναι ένα μέσο επικοινωνίας που ανεβάζεις γενικότερα στους followers.

Προφανώς δεν θα απολογηθώ γι' αυτά που ανεβάζω. Στη φωτογραφία φαινόταν η κοιλίτσα μου, είχα σχόλια “πώς πας έτσι στην εκκλησία”. Πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με πειράζουν καθόλου. Όπως λέει και ο λαός “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”. Αν φορούσα πουκάμισο ή μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή.

Οπότε εγώ ξέρω τι είμαι. Βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα. Συγγνώμη που ήταν όλα μου τα ρούχα άπλυτα, δεν θα δικαιολογηθώ και γι' αυτό επειδή ήμασταν έναν μήνα διακοπές. Από εκεί και πέρα, κακά σχόλια πάντα θα υπάρχουν, δεν με πειράζουν, αλήθεια. Δεν απάντησα, τι να απαντήσω;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Θέση πήρε και ο Σάκης Κατσούλης, λέγοντας: «Το είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον όταν γνωριστήκαμε και βρήκαμε φέτος την ευκαιρία και πήγαμε στην Τήνο. Τα αρνητικά σχόλια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κοιτάω τα αρνητικά σχόλια γιατί αν μπορώ να γίνω έστω 1% καλύτερος σε κάτι θα το κάνω. Όχι για να με στενοχωρήσουν αλλά για να με κάνουν καλύτερο. Δεν μας επηρεάζει πλέον. Ήταν επιλογή μας να συμμετέχουμε σε reality και ξέρουμε ότι θα λάβουμε κριτική. Είμαστε καλά με αυτό».

Όπως είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αρνητικά σχόλια δέχτηκε για ακόμα μία ανάρτησή της, την οποία είχε κάνει τρεις μέρες πριν από την κακοκαιρία «Danιel».

Mίλησαν για την πρόταση γάμου, αλλά και γιατί δεν μιλάνε με τον Τριαντάφυλλο που ήρθαν κοντά στο Survivor.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης σε ένα έπαθλο που είχαν κερδίσει στο Survivor All Star είχε κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης τόνισε στη Φαίη Σκορδά: «Αυτή η πρόταση γάμου ήταν η πρόβα, δεν ήταν η κανονική και ακόμα δεν την έχω κάνει. Θέλω να σκεφτώ κάτι καλό γιατί η Μαριαλένα είναι απαιτητική με εμένα. Αυτό που ένιωθε η καρδιά μας, το βγάζαμε προς τα έξω».

Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο από τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε τον Τριαντάφυλλο. Όμως και ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο το 2021 ήταν μαζί σε έπαθλο και είχαν αφήσει πίσω την κόντρα τους. Με ενόχλησε που ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε story την οικογένειά μου».