Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη συμμετοχή της σε βιντεοκλίπ, τα παιδιά της, τους νέους στόχους της, αλλά και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε τη Σοφία Παυλίδου στη γοτθική συνοικία της πανέμορφης Βαρκελώνης με αφορμή τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Διονύση Μακρή και μίλησαν αρχικά για τις διατροφικές επιλογές της και τη στάση ζωής της.

Ο χρόνος μού έχει συμπεριφερθεί πολύ ωραία

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα. Ο χρόνος μού έχει συμπεριφερθεί πολύ ωραία. Είμαι vegetarian 14 χρόνια, δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη το κρέας», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Eίναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή

«Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Τα πρωινά, που τα παιδιά πήγαιναν σχολείο, λέγαμε τα νέα μας, τους ξυπνούσα τραγουδώντας. Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, είχα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και χαίρομαι γι' αυτό», δήλωσε σχετικά με τα παιδιά της.



Για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, η Σοφία Παυλίδου σχολίασε: «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Εύχομαι "καλό κουράγιο" στον Χρήστο Φερεντίνο για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ. Ο κόσμος αγαπάει τον Χρήστο Φερεντίνο. Θέλω να πάει καλά, είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: