Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με τον σύντροφό της και αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη.

Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι με τον σύζυγό μου

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον σύζυγό μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά.

Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα, αλλά με κρατάνε η κακία και ο φθόνος του κόσμου.

Του είπα δεν με νοιάζει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις, εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του», αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


Να αφήσω την Ελλάδα να πάω στους μουσώνες;

«Δεν πήγα στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη γιατί στις Μαλδίβες πας τον χειμώνα, δεν πας τώρα, έχει μουσώνες. Να αφήσω την Ελλάδα να πάω στους μουσώνες; Με κάλεσε, αλλά εκείνο το διάστημα ήμουν εκτός με τον σύντροφό μου, λείπαμε. Δεν ξέρω πώς της βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό.

Η Ιωάννα έχει όρεξη για ζωή

Η Ιωάννα έχει όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σαν πεθερά, "το παιδί, το παιδί". Η Ιωάννα είναι πιο περιπετειώδης. Νονοί του παιδιού είναι η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, όχι εγώ. Τα παιδιά κάνουν πολλά περισσότερα χρόνια παρέα απ’ ό,τι κάνουμε εμείς και έχουν προτεραιότητα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: