Η σχεδιάστρια Σοφία Καρβέλα, που το φετινό καλοκαίρι απόλαυσε τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά με τα παιδιά της, επέστρεψε στη Αμερική, ξεκινώντας τη νέα σεζόν αλλά και τις προετοιμασίες για την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.


«Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στη Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά - σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό.

Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου», δήλωσε πρόσφατα στο «Happy Day» η Σοφία Καρβέλα.



Ο μεγάλος της γιος, Νίκος, γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια με δύο μεγάλα πάρτι, ένα στην Αθήνα και ένα στη Νέα Υόρκη. Η Άννα Βίσση κατάφερε να βρεθεί και στα δύο, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media και με τα δυο της εγγόνια.

Ο δεκάχρονος Νίκος γιόρτασε τα γενέθλιά του στα βόρεια προάστια της Αθήνας με τον πατέρα του, Θανάση Πανουργιά και την γιαγιά του, Άννα Βίσση και τον αδελφό του, ενώ στη συνέχεια η οικογένεια ταξίδεψε για τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου τους περίμενε με ανυπομονησία η Σοφία Καρβέλα.

Το πάρτι γενεθλίων στην Αθήνα:





Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων στη Νέα Υόρκη: