Συνεχίζει το τουρ του στα ελληνικά νησιά ο πρώην «Τζέιμς Μποντ» Πιρς Μπρόσναν, καθώς εθεάθη στο νησί της Πάτμου. Ο 70χρονος ηθοποιός, μετά την Καβάλα, ξεκίνησε την κρουαζιέρα του στο Αιγαίο με πρώτη στάση τη Λέσβο. Αφού απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού, συνέχισε για την Ίο και στη συνέχεια βρέθηκε στην Πάτμο.

Ο σταρ του Χόλιγουντ επισκέφθηκε με τη σύζυγό του και την παρέα τους μοναστήρια «του νησιού της Αποκάλυψης» και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Ο φίλος του, Giovanni Serrazanetti, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρουν όλοι μαζί στην είσοδο του μοναστηριού. «Ένας πραγματικά ξεχωριστός οδηγός σήμερα!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα. Ο Αμερικανός ηθοποιός ήταν χαλαρά ντυμένος με γαλάζιο, λινό πουκάμισο, λευκό παντελόνι και λευκά sneakers, ενώ κρατούσε μια τσάντα με ψώνια.

Ακόμη, πόζαρε με θαυμαστή του, αλλά και με το σκυλάκι του, ονόματι «Cookie», δείχνοντας να το απολαμβάνει. Ήταν ντυμένος με μαύρο πουκάμισο και παντελόνι και πολύ γοητευτικός. Χθες το πρωί, κάποιος φαν τον απαθανάτισε να κάθεται σε τραπεζάκι γνωστού καφέ του νησιού με σορτς και λευκό πουκάμισο και να κοιτάζει το κινητό του.