H πρώην Playmate Βιβή Τσιάµη έπειτα από δύο χρόνια σχέσης µε τον επιχειρηµατία Κώστα Παπακωνσταντίνου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η εκρηκτική ξανθιά, η οποία θα ντυθεί νυφούλα στις 22 Σεπτεµβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Πανόραµα Βούλας, αποκαλύπτει στο «Secret» λεπτοµέρειες για την πρόταση γάµου, τους γονείς της και το ενδεχόµενο να γίνει µητέρα. 

Επεσε σαν βόµβα η είδηση του γάµου σου…

Γενικά ήθελα τα τελευταία χρόνια να κρατήσω την προσωπική µου ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, γιατί ήδη έχω ζήσει την έκθεσή της χωρίς να είναι επιλογή µου. Από την άλλη, το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί, όταν είσαι στην επικαιρότητα, είναι λογική και η έκθεση. Βέβαια, αυτό συνέβαινε πολλά χρόνια πριν. Προσπαθούσα να προστατέψω όσο µπορούσα την προσωπική µου ζωή και είναι κάτι που θα ήθελε ο µέλλων σύζυγός µου.

Ο σύντροφός σου, ο Κωνσταντίνος, ήταν πρωταθλητής του kick boxing, είναι µικροβιολόγος και ασχολείται µε την εστίαση. Πώς γνωριστήκατε;

Είχαµε πάει βόλτα τα σκυλάκια µας και κάποια στιγµή συναντηθήκαµε. Μετά πάλι συναντηθήκαµε στη βόλτα. Μέναµε κοντά, οπότε συναντιόµασταν. Κάποια στιγµή µε προσέγγισε για να βγούµε ραντεβού. Βγήκαµε και είχαµε χηµεία από την πρώτη στιγµή. ∆εν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον κόσµο.

Πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Πολύ όµορφα και απλά. Σε µια προσωπική µας στιγµή µου είπε: «Πω, πω, είσαι πάρα πολύ όµορφη, αλλά κάτι σου λείπει». Και έβγαλε το µονόπετρο, γονυπετής, και έτρεµε. Μετά βγήκαµε, το ανακοινώσαµε στους φίλους µας και έγινε πάρτι.

Το περίµενες;

Είχαµε συζητήσει ότι έχουµε µια τέτοιου είδους σχέση, σοβαρή, για να καταλήξει σε γάµο, αλλά δεν ήξερα πότε και αν θα έκανε την πρόταση. 

Ο γάµος θα γίνει στις 22 Σεπτεµβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Πανόραµα Βούλας. Ποιοι θα είναι οι κουµπάροι;

Θα είναι ένα φιλικό µας ζευγάρι, το οποίο µου έχει σταθεί και στις δύσκολες στιγµές που πέρασα και στις χαρές µου. Πόσω µάλλον γι' αυτή τη σηµαντική ηµέρα για µένα. Είναι ο Χρήστος Τσαγκάρης µε τη σύζυγό του, Νατάσα Τσαγκάρη.

Εχασες και τους δύο γονείς σου µε διαφορά τριών χρόνων. Σκέφτεσαι ότι δεν θα είναι µαζί σου στον γάµο σου;

Το συζητούσα πριν από λίγο, γιατί και ο σύντροφός µου έχει χάσει τον πατέρα του. Στην εκκλησία θα µε παραδώσει στον γαµπρό η αδελφή µου µε τον γαµπρό µου. Η απώλεια των γονιών µας θα είναι το µεγαλύτερο κενό στον γάµο. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι µαζί µας και θα έχω βάλει φωτογραφία στις θέσεις τους.

Θέλεις να µεγαλώσετε την οικογένειά σας;

Η ζωή ξέρει και εγώ την εµπιστεύοµαι.

Θα του πατήσεις το πόδι;

Οχι, δεν θα του πατήσω το πόδι. Αντιθέτως, σκέφτοµαι να κάνω κάτι άλλο. Θα του φιλήσω το χέρι.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 9/9