Η Ντέμι Λοβάτο έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα της και τα οποία την έκαναν να αναζητά σχέσεις με πολύ μεγαλύτερούς της άνδρες.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «The Howard Stern Show» και αναφέρθηκε σε δεσμούς που είχε κάνει στο παρελθόν, με άνδρες που της «έριχναν» αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γούιλμερ Βαλντεράμα, ο οποίος την περνούσε 13 χρόνια.

«Μπορώ να πω πια με σιγουριά ότι δεν έχω πλέον μέσα μου όλα αυτά τα θέματα που είχα με τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά η 31χρονη.












Κοιτώντας πίσω κι αναλογιζόμενη τις σχέσεις που έκανε, δήλωσε πως θεωρεί πλέον «αηδιαστικό» να είναι με έναν άνδρα, με τον οποίο έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Η ίδια βρίσκεται αυτό το διάστημα σε μια υγιή σχέση όπως λέει, με έναν άνθρωπο της ηλικίας της, ο οποίος και την έκανε να κατανοήσει τι πραγματικά ψάχνει.

«Είμαι με τον σύντροφό μου, ο οποίος είναι κοντά στην ηλικία μου. Κοιτάζω πίσω στο παρελθόν, τις γνωριμίες μου με μεγαλύτερους άνδρες και σκέφτομαι πως μετανιώνω, ήταν αηδιαστικό», είπε χαρακτηριστικά.


«Με τον σύντροφό μου έχουμε μια τρομερή συνεργασία, γελάμε πολύ μαζί. Είναι ασταμάτητος. Νομίζω πως αν μπορείς να βρεις κάποιον που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σε ελκύει τόσο πολύ και γελάς μαζί του συνεχώς, τότε αυτή είναι η φόρμουλα μιας πραγματικά υπέροχης σχέσης», συμπλήρωσε.

Η τραγουδίστρια είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό με τον 32χρονο μουσικό, Τζόρνταν Λουτς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)