Η Μαριαλένα Ρουµελιώτη έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ, είναι γυµνάστρια και διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της.

Η µελαχρινή καλλονή στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη στο «Secret» µετά τη νίκη του συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη, στο «Survivor», µιλάει για όλους και για όλα για πρώτη φορά.

Πώς αισθάνεσαι που ο Σάκης είναι ο νικητής του «Survivor all star»;

Αισθάνοµαι τέλεια που ο Σάκης είναι ο µεγάλος νικητής του «Survivor». Το άξιζε και µε το παραπάνω. Ηταν ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά. Επίσης, ο χαρακτήρας του είναι πρότυπο, γιατί είναι άνθρωπος που αντιµετώπιζε οτιδήποτε του παρουσιαζόταν µε ήθος, αξιοπρέπεια και ταπεινότητα. Το περίµενες; Γενικά, ναι, γιατί ήταν αυτός που ήταν. Ενα πρότυπο µαχητή, που δεν τα παρατάει ποτέ και ξεπερνάει κάθε εµπόδιο µε ψηλά το κεφάλι.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγµα που έφαγες στο «Survivor all star»;

Εφαγα σκουπίδια. Η πείνα µπορεί να σου δηµιουργήσει πολύ πρωτόγνωρα συναισθήµατα, όπως το ένστικτο της επιβίωσης. Οπότε, ναι, έφαγα σκουπίδια.

Γιατί πήγατε στην Τήνο;

Πήγαµε γιατί εκεί έχω βαφτιστεί και θέλαµε πολύ να πάµε. Ανάψαµε τις λαµπάδες µας και προσευχηθήκαµε. Εύχοµαι η Παναγία να προστατεύει όλο τον κόσµο. Κάποιοι σας άσκησαν έντονη κριτική επειδή το ανεβάσατε στο Ιnstagram. Το Ιnstagram είναι µια προσωπική πλατφόρµα, όπου ο καθένας έχει το δικαίωµα να ανεβάσει στιγµές από τη ζωή του. Οπως µοιραζόµαστε στιγµές που αφορούν την καθηµερινότητά µας, έτσι θέλαµε να µοιραστούµε και αυτό µε τον κόσµο. Είµαστε άνθρωποι που πιστεύουν και είµαστε ευγνώµονες για όλα αυτά που έχουν συµβεί στη ζωή µας. Από εκεί και πέρα, σέβοµαι το ότι ο καθένας µπορεί να σχολιάσει ό,τι θέλει. Εµείς πήγαµε στο µοναστήρι της Τήνου διότι είµαι πολύ συναισθηµατικά δεµένη µε αυτό, αφού, όπως σου είπα, µε είχαν βαφτίσει εκεί. Με είχαν τάξει οι γονείς µου. Είµαστε τέσσερα αδέλφια. ∆ύο αγόρια δίδυµα, 49 χρόνων, εγώ, που γεννήθηκα ύστερα από 21 χρόνια, και η αδελφή µου, που γεννήθηκε έπειτα από 23 χρόνια. Κάποιοι σχολίασαν ότι ήσουν ακατάλληλα ντυµένη.

Σε ενόχλησε;

∆εν µε ενόχλησε καθόλου. Ξέρω πως όσοι θέλουν πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν. Ενα µακρύ φόρεµα δεν νοµίζω πως θα µε έκανε πιο πιστή. Αλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός, «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά».

Ο Σάκης έχει δηλώσει πως θα ήθελε να είσαι η µητέρα των παιδιών του. Τι έχεις να πεις;


Ο Σάκης έχει µοιραστεί αυτή τη σκέψη του µαζί µου και είναι λογικό, µιας και είµαστε πέντε χρόνια µαζί. Είναι πολύ γλυκό και τρυφερό εκ µέρους του. Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγµή να φτιάξουµε τη δική µας οικογένεια.


















Ετοιµάζετε κάτι αυτή την περίοδο;


Ο Σάκης ασχολείται µε πολλά πράγµατα. Θέλει να εξελίσσεται, δεν σταµατάει ποτέ σε ό,τι κάνει, θέλει να πετυχαίνει και τον θαυµάζω πολύ γι' αυτό. Οσον αφορά εµένα, ασχολούµαι πολύ ενεργά µε το Ιnstagram. Θα συνεχίσω την πλατφόρµα γυµναστικής που έχω, και έχω κάτι άλλο στα σκαριά, που δεν µπορώ ακόµη να το ανακοινώσω.


Θα παρουσιάζατε εκποµπή µαζί µε τον Σάκη;

Νοµίζω ότι µε τον Σάκη έχω τροµερή χηµεία, οπότε, αν αποφασίζαµε ότι θέλουµε να κάνουµε κάτι µαζί, θεωρώ ότι θα είχε επιτυχία, αρκεί να µας ταίριαζε και να πλαισιωνόµασταν από την κατάλληλη οµάδα.

Μένετε µαζί µε τον Σάκη;

Ναι, µένουµε µαζί στο σπίτι µας στα δυτικά προάστια, στην Πετρούπολη.


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 9/9