Ο Ορέστης Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηε στο Maestro, τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε για τον ρόλο του, αλλά και στα νέα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, δήλωσε: «Μου αρέσει που με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο, δίνω κι εγώ πίσω χαρά. Ελπίζω να δίνουμε μόνο χαρά, αυτή είναι η δουλειά μας».

Όσο για τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Maestro, είπε: «Έχουμε ολοκληρώσει ήδη τα πρώτα 4 επεισόδια. Τα 2 μάλιστα, είναι τελείως έτοιμα κι από άποψη μοντάζ. Δεν είναι ότι καθυστέρησαν τα γυρίσματα στους Παξούς, αλλά επιλέχθηκε μια συγκεκριμένη περίοδος, γιατί περίμεναν να χαλαρώσει το νησί από τους τουρίστες. Λογικά, τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινάμε το δεύτερο μισό των γυρισμάτων».

Ανέφερε επίσης, ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές. «Σίγουρα, όποιες σκηνές είχαν να κάνουν με τη βία του Χαράλαμπου προς τον Σπύρο, όπως όταν τον βρήκα αιμόφυρτο στο δάσος να πλένεται σε μια βρύση, ήταν πολύ δύσκολες και σωματικά και ψυχικά», εξήγησε.

Ο Ορέστης Χαλκιάς αναφέρθηκε επίσης, στα σχόλια που έχει ακούσει για εκείνον, μετά τον ρόλο του στο Maestro.

«Έχω ακούσει διάφορα για εμένα, χωρίς να με ξέρουν. Προφανώς, δυσκολεύει κάποιους, όταν κάποιος εμφανίζεται. Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά 12 χρόνια, έτυχε να με μάθει ο κόσμος, παραπάνω μέσα από το Maestro. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν με την αρνητική έννοια "ψώνιο". Εγώ είμαι τρελό ψώνιο εννοείται, αλλά όχι απέναντι στους ανθρώπους. Πάντα λειτουργώ ομαδικά».