H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια στον χώρο της υποκριτικής. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021, στην γενέτειρα της ηθοποιού, την πανέμορφη Σύρο, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους συγγενείς, στενούς φίλους και συνεργάτες.


Μετά τον γάμο, οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα και πλέον μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί σε λίγους μήνες.


Το φύλο του μωρού που κυοφορεί η Δανάη Μιχαλάκη Πριν λίγα 24ωρα ο πατέρας της εγκυμονούσας, Γιώργος Μιχαλάκης σχολίασε την εγκυμοσύνη της κόρης του και δεν δίστασε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». «Παππούς θα γίνω. Όλοι λένε ότι του παιδιού σου το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου και ότι θα είμαι ακόμα πιο εκδηλωτικός. Αυτό το φοβάμαι γιατί της κόρης μου της έχω αγάπη και δεν το έχω κρύψει ποτέ», ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Κάλεσε και τις δύο οικογένειες δήθεν για να μας προσφέρει τσάι. Εγώ δυο μέρες πριν είχα αρχίσει να νιώθω κάπως περίεργα. Και πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί και να είναι έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη αλλά πολύ μεγάλη χαρά!»