Ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Big Brother» έδειξε μέσα από τα προσωπικά social media του ότι πήγε στο Φρουραρχείο Αθηνών για να πάρει απαλλαγή από το στρατό φορώντας μίνι.

Ο γνωστός make up artist μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου για την ενδυματολογική του επιλογή και την άρνησή του να πάει να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό.

Δεν θα θυσιάσω έναν χρόνο για να πάω στο στρατό

«Με βλέπετε με τα στρατιωτικά να μην έχετε παράπονο. Δεν λέω μου πάνε, αλλά δεν θα θυσιάσω και έναν χρόνο από τη ζωή μου για να πάω στο στρατό. Έβαλα αυτά τα ρούχα γιατί είναι το στιλ μου, έτσι ντύνομαι είτε για να πάω μια βόλτα είτε για να πάω σε έναν φίλο μου είτε ακόμη για να πάω και στον στρατό. Είναι απλά ύφασμα, δεν έχει κάποια ουσία. Έχω ξαναπάρει αναβολή, αυτή είναι η τελειωτική μου για να πάρω το Ι5 και να τελειώνω με αυτό το κεφάλαιο του στρατού.

Δεν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει

Πάρα πολύ το σιχαίνομαι δεν το μπορώ. Είναι κάτι που με αγχώνει όπως και πολλά παιδιά εκεί έξω. Το πήρα και όλα καλά. Δεν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε ένα τόσο κλειστό χώρο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα. Και η ψυχίατρός μου όταν είχα πάει μου είπε ότι οι λόγοι που δεν θες να πας είναι απόλυτα λογικοί. Πέρα από αυτό δεν μπορώ να ακολουθήσω τόσο αυστηρούς κανόνες.

Δεν μπορώ να αλλάξω - Χάνω την ταυτότητα μου

Δεν μπορώ να αλλάξω την εμφάνισή μου, να βγάλω τα νύχια μου, να αλλάξω τα μαλλιά μου, να μη φοράω ό,τι θέλω. Χάνω την ταυτότητα μου και δεν είναι κάτι το οποίο είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω στον βωμό της πατρίδας, όπου με βλέπει ως πολίτη δεύτερης κατηγορίας» τόνισε ο Θέμης Κανέλλος.

Δεν θα πάω να υπηρετήσω

«Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν θα πάω να υπηρετήσω μια χώρα, η οποία δεν υπηρετεί τους πολίτες της» ανέφερε επίσης ο πρώην παίκτης του «Big Brother».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: