Η Μαρίζα Ρίζου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην εμπειρία της από το «X-Factor».

Η τραγουδίστρια υπήρξε κριτής του διαγωνισμού τραγουδιού «X-Factor», μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική παρέα που είχε στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό.

Είχαμε όλοι καλοπροαίρετη διάθεση

«Χαλάρωσα σε στιγμές, η παρέα ήταν φοβερή, καταπληκτική. Επειδή όλοι είχαμε αυτή την καλοπροαίρετη διάθεση και θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τα παιδιά με αγάπη, αυτό με ανακούφισε πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίζα Ρίζου.

Ήμουν ισορροπημένη

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ήμουν ισορροπημένη. Θα έλεγα αυτό που πιστεύω τεχνικά με την επίγνωση, ότι ήταν μια αποψάρα. Λέω τη γνώμη μου σε σχέση με την τεχνική. Η αισθητική, αν ακούω ότι κάποιος "χτυπάει" που δεν είμαι γιατρός, θα του πω τσέκαρέ το, γιατί μπορεί αυτό να δημιουργήσει κάλο. Η τοποθέτηση είναι κι αυτό κάτι αντικειμενικό. Αυτά διακρίνονται μεταξύ τους».

Τα κριτήρια, με τα οποία σχολιάζουν τους διαγωνιζόμενους:

«Το αν αυτό που κάνεις είναι ωραίο ή όχι, είναι μια προσωπική γνώμη. Σε καλούν να πεις τη γνώμη σου, αλλά αυτό δεν το κάνει αντικειμενικά η αλήθεια του κόσμου».

Δεν νομίζω ότι θα έκανα εύκολα το X-Factor ξανά

«Δεν νομίζω ότι θα έκανα εύκολα το X-Factor ξανά, με ζόριζε. Δεν είναι η φάση μου αυτή, δεν ξέρω αν θα ασχολούμαι με τη μουσική σε κάποια χρόνια», πρόσθεσε κλείνοντας η Μαρίζα Ρίζου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: