Με την Κατερίνα Στανίση και τον Γιάννη Καψάλη θα τραγουδά τον χειμώνα, ο Θέμης Αδαμαντίδης, κάτι για το οποίο ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος.

«Τους αγαπώ, τους θαυμάζω και αισθάνομαι μια ασφάλεια» είπε αρχικά στην κάμερα του «Happy Day».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε πώς είναι στην προσωπική του ζωή, με τη ρεπόρτερ να κάνει έμμεση αναφορά στη Βαρβάρα Κίρκη, με την οποία ο λαϊκός τραγουδιστής είπε πως είναι ακόμη μαζί.

«Δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα, αλλά είμαστε καλά» παραδέχτηκε, ωστόσο ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του:


Το ζευγάρι έχει βρεθεί στα δικαστήρια, με τη Βαρβάρα Κίρκη να έχει κατηγορήσει τον σύντροφό της, πως της άσκησε βία. Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει και να έχει επανασυνδεθεί πάνω από μία φορά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε αναφερθεί στη σχέση του.

«Με στηρίζει και με βοηθάει και είμαστε καλά. Με πείραξε που πήρε τόσο έκταση το θέμα με την Βαρβάρα, αλλά συμβαίνουν κι αυτά κάποιες φορές. Στις σχέσεις και στους δεσμούς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως είναι» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης για τη Βαρβάρα Κίρκη.


Με τη σειρά της, η Βαρβάρα Κίρκη είχε σχολιάσει: «Ποια σχέση δεν έχει προβλήματα; Είτε είναι φιλική, είτε είναι επαγγελματική. Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι, πες πες. Τραγουδάει έρωτα, τραγουδάει πάθος, το ζει κιόλας».