Σχέδια γάµου φαίνεται πως κάνουν η ∆έσποινα Βανδή µε τον Βασίλη Μπισµπίκη, αφού οι κοντινοί τους φίλοι έχουν αρχίσει να...
ράβονται! Το ζευγάρι, που µετράαρκετό καιρό µαζί, δείχνει να είναιπιο ερωτευµένο από ποτέ.

Τόσο η ∆έσποιναΒανδή όσο και ο Βασίλης Μπισµπίκης, πουφέτος θα πρωταγωνιστεί στον «Σασµό» τουAlpha, δεν διστάζουν να εκδηλώνουν τονέρωτά τους και την αγάπη που τρέφουν οένας για τον άλλον. Με τον καιρό, µάλιστα, οικοινές τους εµφανίσεις γίνονται ολοένα και πιο συχνές.

Σε ένα διάλειµµα από τις επαγγελµατικές τουςυποχρεώσεις, το ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να κάνουν βόλτα. Η διάσηµη τραγουδίστρια ζει µία από τις καλύτερεςπεριόδους της ζωής της µε τον ηθοποιό και αυτό βγαίνει και προς τα έξω, αφού και οι δύο πλέον είναι πολύ εκδηλωτικοί στις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις τους, αλλά και στιςαναρτήσεις τους στα social media.

Από την πρώτη κιόλας στιγµή που η σχέσητους έγινε γνωστή, τα σενάρια περί γάµουφούντωσαν, ωστόσο κανείς από τους δύο, όπως και κανένα κοντινό τους πρόσωπο,δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο. Τα χρόνια όµωςπέρασαν, τα παιδιά της ∆έσποινας γνώρισαν καλά τον Βασίλη - η Μελίνα µάλιστα του τρέφει µεγάλη αδυναµία και δεν διστάζει να ποζάρει µαζί του στο Ιnstagram. Ζουνσαν κανονική οικογένεια, µόνο που δεν έχουνεπισηµοποιήσει τον δεσµό τους. Πρόσφατα,όµως, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», άτοµα από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως έχουν µπει στην τελική ευθεία για ναανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο µετά το 2023. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τοόµορφο ζευγάρι θα παντρέψει ο καλός φίλος
της τραγουδίστριας Νίκος Κοκλώνης.

ΟΙ ∆ΗΛΩΣΕΙΣ

Εναν χρόνο πριν, η ∆έσποινα Βανδή σε µιααποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει στην Κατερίνα Καινούργιου είχε µιλήσει για τον έρωτά της µε τον Βασίλη Μπισµπίκη, αλλά και τη σχέση που έχει µε τα παιδιάτης: «Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήµατα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν µόνοι τους να τους τον γνωρίσω καιεξεπλάγην. Εχουν αναπτύξει µια όµορφη σχέση µαζί του και χαίροµαι πολύ γι' αυτό. Είναισυγκινητικό. Πολύ όµορφη σχέση. Ξεκινά καιαπό εµένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουνεµπιστοσύνη στη µάνα τους, αλλά αυτό δενθα έφτανε από µόνο του, αν ο Βασίλης δενήταν αυτός που είναι».

Οσο για εκείνη και τον ηθοποιό, παραδέχτηκε: «Αισθάνοµαι ότι µου δόθηκε µια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή µου. Αισθάνοµαι ότιµου τον έφερε ο Θεός. Ο Βασίλης µε έπιασε από το χέρι και είπε “Θα πάµε βόλτα στη ζωή µαζί”». Η ίδια υπογράµµισε ότι είχε ξεχάσει πώς είναι η ζωή, αλλά ο Βασίλης µπήκε στη ζωή της και... ήταν σαρωτικός! Οταν ρωτήθηκε αν θα έκανε δεύτερο γάµο, είπε: «Τηνευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάµος».

Οι φήµες περί γάµου, πάντως, ξεκίνησαν τοΣάββατο 30 Απριλίου του 2022 στη σκηνήτου «Chart Show». Ο Μανώλης Κονταρόςβρέθηκε καλεσµένος στην εκποµπή της ∆έσποινας Βανδή και, αφού πρώτα ερµήνευσεένα από τα κορυφαία παραδοσιακά κρητικά τραγούδια, τον «Πραµατευτή» του Νίκου Ξυλούρη, ως γνήσιος Κρητικός που είναι δεν θα µπορούσε να µην πει µια µαντινάδα. Μόνο που στη συγκεκριµένη περίπτωση η µαντινάδα αναφερόταν στη ∆έσποινα, στον Βασίλη και στην κουµπαριά τους. Το γέλιο αµηχανίας από τη ∆έσποινα Βανδή ήταν φυσικό κι επόµενο.

«Εδώ θα µείνεις, έτσι; ∆εν φεύγεις;», του είπε στην αρχή η ∆έσποινα. «Πού να πάω; Εδώ θα πάω... Κατ’ αρχήν είµαι λίγο στριµωγµένος.Με έχει στριµώξει ο κόσµος... Επειδή όταν σεστριµώξω, δεν θα µου απαντήσεις όταν θαείµαστε οι δυο µας, εγώ θα σε ρωτήσω στοναέρα. Ολος ο κόσµος µε ρωτά αν θα σε στεφανώσω. Για πες µου, σε παρακαλώ, τι απάντηση να δώσω». «Θα το σκεφτώ... Θα σουαπαντήσω», είπε µε εµφανή αµηχανία η ∆έσποινα Βανδή. Και ο Μανώλης Κονταρός τηςαπάντησε λέγοντας: «Εχουµε βρει και τον γαµπρό και τον κουµπάρο... Ολα εντάξει».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά»