Την παρθενική τους πρώτη εμφάνιση στο παιχνίδι μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είχαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αυτή ήταν, μάλιστα, η επίσημη πρώτη και του αγαπημένου ηθοποιού στο τιμόνι της παρουσίασης πρότζεκτ μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1.

Έτσι, στην έναρξη της πρεμιέρας τους, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό: «Φίλες και φίλοι, γεια σας! Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη μαγειρική αναμέτρηση της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα έχετε αναρωτηθεί τι μαγειρεύουμε όλον αυτόν τον καιρό εδώ στον ΣΚΑΪ. Θα σας πω την αλήθεια.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μαγειρέψει τίποτα! Από σήμερα, όμως, θα αρχίσουμε να μαγειρεύουμε γιατί από σήμερα, εδώ στον ΣΚΑΪ, σκάει μύτη η εκπομπή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Unlimited Edition". Αυτό σημαίνει ότι εσύ, που μας βλέπεις τώρα από το σπίτι, μπορείς να πάρεις τη μαμά σου ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο νομίζεις ότι το έχει με τη μαγειρική, να έρθετε εδώ και να κερδίσετε».

Στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής καλωσόρισε τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι για να δώσουν ροή στην πρώτη γαστρονομική μονομαχία της νέας χρονιάς.

Πρεμιέρα έκανε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Φερεντίνος με το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων Ο Μονομάχος.

Ο γνωστός παρουσιαστής το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

«Να πω την καλησπέρα μου και στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, γιατί οι τηλεθεατές μάς ενδιαφέρουν περισσότερο. Η αγάπη των τηλεθεατών διατηρεί και την αγάπη του σταθμού. Είναι αλληλένδετα αυτά απ’ ό,τι καταλαβαίνετε. Εξάλλου, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τους τηλεθεατές χρόνια τώρα. Βήμα βήμα την έχουμε χτίσει», ανέφερε στην έναρξη ο Χρήστος Φερεντίνος.



Ο Μονομάχος – Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ



Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σ' εκείνον αλλά και στους 100. Εάν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob απαντήσει λανθασμένα, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει.

Στόχος είναι ο «παίκτης–Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει! Όταν ο «παίκτης-Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob», εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.