Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε.

Για τη μεγάλη επιτυχία του «50-50» που παίζεται σε επανάληψη, απάντησε: «Για εμένα ήταν αναμενόμενο. Ήταν μια σειρά και παραμένει μια σειρά η οποία έχει στιγματίσει την τηλεοπτική ζωή του τόπου, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και μην ξεχνάμε ότι είναι μια σειρά που έχει στιγματίσει όχι μόνο για τους χαρακτήρες, όχι μόνο για το κείμενο, αλλά περισσότερο για το πολύ γέλιο που έχει προσφέρει και είναι μία όαση στο σήμερα που ο κόσμος το χρειάζεται».

Για το αν είχε αγωνία και αν κοίταξε τα νούμερα την επόμενη μέρα, τόνισε: «Να σου πω την αλήθεια, το είχα φανταστεί από τον κόσμο που το περίμενε μόλις είχε ανακοινωθεί η επανάληψη. Φωνάζανε “επιτέλους”, στους δρόμους μόλις με βλέπανε μου λέγανε “τι κάνεις; Θα ξαναμπεί, θα βγει;”, άρα ήξερα ότι η τηλεθέαση θα είναι μεγάλη. Μετά, απλώς ήρθε η δικαίωση όταν είδα τα νούμερα».

Για την αποζημίωση από τον «Διόνυσο» και ότι φτάνει μέχρι και 500 ευρώ τον μήνα, εξήγησε: «Έχω ακούσει πάρα πολλές τέτοιες βλακείες. Για να είμαστε λίγο καθαροί. Στην πρώτη, στην πρώτη επανάληψη του 50-50 τις καλές εποχές, προ κρίσεως, για τα 60 επεισόδια των δύο κύκλων πήραμε 800 ευρώ για όλα τα επεισόδια. Αυτά τα οποία λένε ότι θα παίρνουμε εμείς οι ηθοποιοί όλοι 500 και 400 ευρώ τον μήνα, θα είναι 300, το πολύ 400 ευρώ και θα πληρωθούμε ύστερα από έναν χρόνο, δηλαδή στο τέλος του 2024, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτά που λένε ότι ο κάθε ηθοποιός παίρνει κάθε μήνα 300-400 ευρώ, αυτά είναι αστεία».

Για την πρόταση που του έγινε φέτος από ένα σίριαλ και είπε όχι, απάντησε: «Και όχι μόνο. Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί δεν με αφορά πια. Έχω σιχαθεί. Έχω σιχαθεί πάρα, πάρα πολύ.  Είναι επιλογή μου και στάση ζωής. Κανείς δεν ξέρει αν θα αλλάξει αυτό».