Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύντροφός του Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι, που δεν θέλησε να μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση του, θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τον γάμο του, που θα τελεστεί στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα, ο οποίος θα είναι κουμπάρος του ζευγαριού. Ο δικηγόρος ανέβασε το προσκλητήριο του γάμου τους κάνοντας ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram. Κουμπάρα θα είναι επίσης η Ειρήνη Λουπασάκη, κόρη του παπα-Δημήτρη Λουπασάκη.

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήρθαν κοντά στον συγκεκριμένο ναό, δηλαδή την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων, καθώς είχαν τον ίδιο πνευματικό, τον παπα-Δημήτρη Λουπασάκη, ο οποίος ιερουργούσε στον συγκεκριμένο ναό και είναι πνευματικός και των δυο τους. Έτσι οι μελλόνυμφοι δεν θα μπορούσαν να μην επιλέξουν γι’ αυτή τη σημαντική ημέρα της ζωής τους τη συγκεκριμένη εκκλησία.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Ιούλιο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega ο Γιώργος Αγγελόπουλος, χωρίς να το αρνηθεί, δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του. «Η Δήμητρα είναι μια κοπέλα με τη δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μια ωραία συνεργασία μας, είναι μια τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανένα, γενικότερα, η προσωπική μου ζωή, ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μια συνεργασία ως σχέση δεν με απασχολεί» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή το να έχει κάποιος παιδιά. Δεν είναι εύκολο. Ελπίζω, αν αξιωθώ να γίνω πατέρας, να είμαι αντάξιος» είχε επισημάνει σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξής του.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime