Eίναι η νέα τάση που σαρώνει στο ∆ιαδίκτυο και που δηµιούργησαν celebrities από το εξωτερικό, η οποία φέτος το καλοκαίρι έγινε µόδα και για τις όµορφες της εγχώριας showbiz και όχι µόνο.

Οι τόπλες φωτογραφίες κάνουν θραύση πια και στα ελληνικά social media, µε τις πρωταγωνίστριες να είναι πρόσωπα που πραγµατικά αιφνιδίασαν τους ακολούθους τους. Από την άλλη, βεβαίως, είναι και εκείνες που δεν ακολουθούν τη µόδα, αλλά θέλησαν να νιώσουν µια αίσθηση ελευθερίας κολυµπώντας χωρίς το µαγιό τους.

Οπως και να έχει, πάντως, σε όλες τις περιπτώσεις τα likes έπεσαν βροχή και η αποθέωση από τους ακολούθους ήταν καθολική. Ποιες ήταν, όµως, οι κυρίες που γκρέµισαν τα social media µε τις αισθησιακές αναρτήσεις τους; Πάµε να τις δούµε τώρα που το καλοκαίρι φεύγει… Αρχές Ιουλίου και η Ταµίλα Κουλίεβα, µετά την ολοκλήρωση των γυρισµάτων της σειράς «Παγιδευµένοι» του ΑΝΤ1, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές µε πρώτο προορισµό τη Σαντορίνη.

Τόπλες

Ανέβασε, µάλιστα, µια φωτογραφία όπου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό τόπλες, έχοντας ως φόντο το ηφαίστειο. «Αν έπρεπε να επιλέξεις το πιο εντυπωσιακό από τα πολλά αξιοθέατα της Ελλάδας, αναµφίβολα ένα από αυτά θα ήταν η Σαντορίνη. Τόση υπέροχη η οµορφιά του νησιού. Αγρια, απόκοσµη οµορφιά», έγραψε µεταξύ άλλων η Ταµίλα Κουλίεβα στη λεζάντα του post.

Φορώντας µόνο το εµπριµέ, µακρύ παρεό της, περπάτησε µε χάρη πάνω στην παραλία στις αρχές του καλοκαιριού η Κατερίνα Λάσπα, νιώθοντας τον καλοκαιρινό αέρα σε όλο της το σώµα. Παρότι µητέρα δύο παιδιών, διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορµιά της σόουµπιζ. Πιο συγκεκριµένα, στο βίντεο που µοιράστηκε η Κατερίνα Λάσπα µε τους διαδικτυακούς της φίλους την είδαµε ανέµελη και ξέγνοιαστη να περπατάει ξυπόλυτη στην αµµουδιά και να είναι τόπλες, φορώντας µόνο ένα παρεό.



Κοσμοθεωρία

Η Μαρία Κορινθίου, έπειτα από µια απαιτητική χρονιά επαγγελµατικά, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές µε τον Γιάννη Αϊβάζη και την έφηβη κόρη τους, Ισµήνη. Η ίδια µέσα στη χρονιά που πέρασε είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πώς κατάφερε να χάσει κάποια περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν χρόνια, αλλάζοντας όλη της την κοσµοθεωρία. Οπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ηθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα µου. Νοµίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα µας. Το τι νιώθουµε, το τι τοξικότητα έχουµε στη ζωή µας, το πώς είναι η ψυχολογία µας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγµάτων, καταστάσεων, και είναι µια άµυνα, ένα τείχος για να µπορείς να αµυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόµουν ότι πνιγόµουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουµπάκι. Ολοι µε ρωτάνε τι έκανα. Εδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή».

Η τελευταία βουτιά

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, η Μαρία Κορινθίου έκανε την τελευταία της βουτιά χωρίς το πάνω µέρος του µαγιό της, αφού πόζαρε τόπλες στο Instagram. Φυσικά, η φωτογραφία της απέσπασε πολλά σχόλια και likes. H Ειρήνη Θεοδωράκη είχε κάνει την πρώτη της προσπάθεια στο ριάλιτι µόδας το 2019, αλλά η Βίκυ Καγιά την είχε απορρίψει για τα τατουάζ της, παρά τις ιδανικές αναλογίες και την εξωτική οµορφιά της. Η Ειρήνη, πιστεύοντας στις δεύτερες ευκαιρίες, δοκίµασε ξανά την τύχη της στο catwalk του «GNTM5», ωστόσο δεν κατάφερε να µπει στο σπίτι του ριάλιτι.

Τον Αύγουστο πέρασε µερικές στιγµές χαλάρωσης µε τον σύζυγό της στο Μπαλί, ενώ ανέβασε και τόπλες φωτογραφία την ώρα που έκανε… ολόγυµνη το µπάνιο της στο ξενοδοχείο.

Μια γεύση

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάζει την εκποµπή «Shopping Star», στη θέση της Βίκυς Καγιά, στο Star. Πριν ξεκινήσει, όµως, τα γυρίσµατα, φρόντισε να δώσει µια γεύση στους θαυµαστές από τις όµορφες διακοπές της. Η Ηλιάνα έκανε πολλές αναρτήσεις, στην οποία ήταν τόπλες µε ένα ψάθινο καπέλο σε σχήµα καρδιάς έγινε η αγαπηµένη πολλών… «Θ-έρως», σηµείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών, όπου πόζαρε µόνο µε το κάτω µέρος του µπικίνι της. Στιγµές από την τελευταία της καλοκαιρινή απόδραση µοιράστηκε η πρωταγωνίστρια του «Maestro».

Η Κλέλια Ανδριολάτου επισκέφθηκε τη Λίµνη ∆όξα και απόλαυσε µια εξόρµηση στη φύση µαζί µε καλούς φίλους. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ανέβασε στο Instagram της µια σειρά από φωτογραφίες µέσα στο νερό, ενώ σε ένα βίντεο που πόσταρε φαίνεται να κάνει µπάνιο τόπλες. Μάλιστα, θέλοντας να εκφράσει την ελευθερία που συµβολίζει η φύση, η Κλέλια Ανδριολάτου αποφάσισε να φωτογραφηθεί τόπλες, µε φόντο το εκπληκτικό τοπίο, σε στάση «γέφυρας». 



Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η µικρή Μελίτα έκαναν το πρώτο τους µακρινό ταξίδι πηγαίνοντας στις Μαλδίβες. Τα στιγµιότυπα από τις διακοπές τους εκεί είναι µοναδικά, ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται πιο γυµνασµένη από ποτέ. Ενα από τα τελευταία της posts ήταν και το πιο σέξι. Με την πλάτη γυρισµένη στην κάµερα, απαθανατίστηκε µέσα σε µια µπανιέρα µε αφρό και λουλούδια να απολαµβάνει το µπάνιο της, αλλά και τη θέα που υπήρχε ακριβώς µπροστά της, από µια ανοιχτή πόρτα. Η Αθηνά Χρυσαντίδου ή Χρυσάντοβα έχει καταγωγή από τη Ρωσία και τον Πόντο και είναι µοντέλο και επαγγελµατίας χορεύτρια.

Μέσα από το «Power of Love»

Πριν από τρία χρόνια µπήκε στο επίκεντρο της τηλεοπτικής δηµοσιότητας µέσα από τη συµµετοχή της στην εκποµπή «Power of Love». Η ξανθιά καλλονή πήγε στην όµορφη Κύθνο και εκεί τράβηξε την πιο όµορφη φωτογραφία της: Καλωσόρισε τον Αύγουστο µε µια φέτα καρπούζι στο στήθος της ενώ δεν φορούσε µαγιό. Αρχές Αυγούστου και η Μαρία Ναυπλιώτου εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της ακολούθους, αφού προχώρησε σε µια… τόπλες δηµοσίευση στα social media. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, επέλεξε να µοιραστεί θαλασσινά στιγµιότυπα, στα οποία και απολάµβανε τα υπέροχα νερά της Κρήτης.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 2 Σεπτεμβρίου.