Λίγο προτού καλημερίσει τους τηλεθεατές της μέσα από την εκπομπή της στον Alpha «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή ταξίδεψε στη Μυτιλήνη. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο νησί προκειμένου να προσκυνήσει τον Ταξιάρχη και να εκπληρώσει το τάμα της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να πω πραγματικά είναι ένα τάμα που κι εγώ θέλω να εκπληρώσω. Θέλω μέσα μου να τα καταφέρω και να πάω. Έχω πάει πολλές φορές στη Μυτιλήνη, στον Ταξιάρχη, έχω κι εκεί τάμα να πηγαίνω μία φορά το χρόνο, έχω βαφτίσει εκεί και το γιο μου. Επειδή πιστεύω ότι πολλές φορές σού στέλνουν μηνύματα οι άγιοι, την ημέρα της γιορτής μου, που γιορτάζει και ο Ταξιάρχης, ήταν την ημέρα που επέστρεψε η Όλγα και μου έφερε το λαδάκι και την εικονίτσα. Ανήμερα της γιορτής του και γιορτής μας. Συγκινήθηκα και είπα ότι είναι μήνυμα και πρέπει να πάω εντός της σεζόν» είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

«Νιώθω μεγάλη ευλογία κάθε φορά που προσκυνώ τον Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη. Μετά απολαμβάνω τις κουβέντες μας με τον πατέρα Χρήστο. Συζητάμε για τα θαύματα του αρχαγγέλου και τα νέα του νησιού τρώγοντας λουκουμάδες. Υγεία κι ευτυχία στα σπίτια μας» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες με τον πατέρα Χρήστο.