Μία χιουμοριστική ανάρτηση για τα γενέθλιά της έκανε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η δημοσιογράφος κλείνει τα 49 και αφού μοιράστηκε μία φωτογραφία της με το κοινό της, θέλησε να γράψει ένα κείμενο για να διακωμωδήσει την ημέρα.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα φαίνεται να χαμογελά, φορώντας μια ριγέ, γαλάζια μπλούζα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της περιέγραψε τους «εορτασμούς» που θα λάβουν χώρα με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

Σήμερα έχω γενέθλια - Γίνομαι 49

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Έχω γενέθλια σήμερα! Γίνομαι 49! Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν εορταστικοί κανονιοβολισμοί από τα τα Τουρκοβούνια, στην Τανάγρα, έμπειροι πιλότοι της RAF θα κάνουν επίδειξη και ακροβατικά με τα αεροπλάνα τους, ενώ αμέσως μετά η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής θα παίξει ποτ πουρί από τα αγαπημένα μου τραγούδια.

Με τον κωδικό "Ξινή Αθηναΐς Γενέθλια 49", έχετε σήμερα 30% έκπτωση στα λεμόνια, σε όλες τις λαϊκές αγορές, ενώ στους φίλους που θα μου ευχηθούν ανταποδίδω εκ των προτέρων με ευχές που είναι επιβεβαιωμένο πως φέρνουν τύχη: δοκιμάστε τους τυχερούς αριθμούς 30, 8, 49, 13, 1.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που μου ευχήθηκαν με sms στο προσωπικό μου κινητό, γράφοντας: "Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητά Σας!"».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega