H Μάργκοτ Ρόμπι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις κι επέλεξε τη χώρα μας για να περάσει το καλοκαίρι του, όπως πολλά ακόμα επώνυμα πρόσωπα.

Οι δυο τους βρέθηκαν αρχικά, στη Φολέγανδρο, όπου κι η ηθοποιός εντοπίστηκε από το κοινό να τρώει σε γνωστό εστιατόριο.

Σειρά για αυτούς έχει η Σίφνος. Η DailyMail δημοσίευσε φωτογραφίες με τη Χολιγουντιανή σταρ να κάνει βουτιές σε μια παραλία μαζί με τον αγαπημένο της, Τομ Άκερλεϊ.

Η 33χρονη ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία το τελευταίο διάστημα με την ταινία «Barbie» εθεάθη με ένα ανοιχόχρωμο ολόσωμο μαγιό σε παραλία του νησιού.

Τόσο εκείνη, όσο κι ο σύζυγός της κρατούν χαμηλό προφίλ και φροντίζουν να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Κανείς από τους δύο δεν έχει αναρτήσει στα social media υλικό από τις διακοπές τους, καθώς προτιμούν να τις περάσουν ήσυχα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός κέρδισε 50 εκατ. δολάρια από τη «Barbie», έφτασε με τον σύζυγό της στο νησί, ταξιδεύοντας ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμο που χρησιμοποίησε το πλοίο της γραμμής, αποδεικνύοντας πως η φήμη και τα χρήματα δεν την έχουν αλλάξει.

Το λουκ της στο πλοίο ήταν απλό, με τη Μάργκοτ Ρόμπι να φορά ένα λευκό σορτσάκι, ανοιχτόχρωμη φαρδιά μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και μαύρα γυαλιά, που δύσκολα την έκαναν αντιληπτή από το κοινό. Μαζί της είχε μόνο δύο μικρές βαλίτσες, αφού όπως φαίνεται θα προτιμήσει πιο... λιτές διακοπές, σε αντίθεση με άλλους Χολιγουντιανούς σταρ.