Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα τοπ µοντέλα της δεκαετίας του ’90, αργότερα και ηθοποιός, και βεβαίως παραµένει έως και σήµερα πανέµορφη και γοητευτική. Η µελαχρινή καλλονή µε τη µακρόχρονη καριέρα στον χώρο της µόδας µιλάει αποκλειστικά στο «S» για τις καλοκαιρινές της διακοπές και τα τηλεοπτικά της σχέδια και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς αντιµετωπίζει τις κρίσεις πανικού.

«Είµαι σε φάση διακοπών και κάνω περιοδεία σε διάφορα νησιά. Μάλλον θα πάω και κάπου αλλού µέχρι τέλος Αυγούστου. Περνάω πολύ ήρεµα και ωραία», αναφέρει αρχικά Βίκυ Κουλιανού, ενώ αναφορικά µε τα επαγγελµατικά της αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε φάση δοκιµαστικών και αναµονής: «Εχω κάνει κάποια δοκιµαστικά για την τηλεόραση. Τα δύο αφορούν κάποιες τηλεοπτικές σειρές και ακόµα δύο για δύο τηλεοπτικές εκποµπές. Τώρα είµαι στη φάση όπου συζητάω και περιµένω απαντήσεις».

Αναφορικά µε τη ζωή της, το διάσηµο µοντέλο και ηθοποιός συγκινεί όταν µιλάει για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και το πρόβληµα υγείας που της δηµιουργήθηκε µετά από αυτή την απώλεια: «Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή µου ήταν όταν έχασα τον πατέρα µου από καρκίνο. ∆εν ήταν µόνο η απώλεια του πατέρα, ήταν ότι έπρεπε να συνεφέρω τη µητέρα µου, διότι και εκείνη έχασε τις ισορροπίες της. Μετά τον θάνατο του πατέρα µου έπαθα κρίσεις πανικού, τις οποίες έχω ακόµα και σήµερα, αλλά µπορώ να τις διαχειρίζοµαι και καταφέρνω να προχωράω µπροστά, χωρίς να µε ταλαιπωρούν, όπως παλιά. Η πρώτη κρίση πανικού συνέβη όταν βρισκόµουν στο αυτοκίνητό µου και οδηγούσα. Εκανα ό,τι µπορούσα εκείνη την ώρα και προσπαθούσα να συνέλθω µε αναπνοές, δεν ήξερα τι µου συνέβαινε. Με βοήθησε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος µε έβγαλε στην άκρη του δρόµου. Ευτυχώς, δηλαδή, γιατί θα µπορούσα να είχα εµπλακεί σε ατύχηµα. Υπάρχουν κάποια πράγµατα που πρέπει να κάνεις όταν σε πιάσει κρίση πανικού και βοηθούν εκείνη τη στιγµή. Και εγώ σιγά-σιγά εκπαιδεύοµαι πάνω σε αυτά. Κατ’ αρχάς, πρέπει να βήξεις έντονα, να πιεις νερό και να σκέφτεσαι κάτι άλλο».

Σε σχέση µε την προσωπική της ζωή, η Βίκυ Κουλιανού µπορεί µέχρι τώρα να µην έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο έχει δεχτεί προτάσεις γάµου. «Μου έχουν κάνει πρόταση γάµου δύο φορές. ∆εν ήταν το σωστό timing τότε. Ηταν και οι δύο µεγάλες σχέσεις. Τώρα είµαι ελεύθερη», αναφέρει χαρακτηριστικά. Συνειδητοποιηµένη, καλλιεργηµένη και χωρίς ίχνος κόµπλεξ, δεν έχει κανένα πρόβληµα να µας αποκαλύψει την ηλικία της, αλλά και τα µυστικά που τη διατηρούν όµορφη και γοητευτική.

«Είµαι 53 χρόνων, δεν κρύβω την ηλικία µου. Τα τελευταία χρόνια κάνω διατροφή και προσέχω τον τρόπο ζωής µου. Επίσης, σηµαντικό ρόλο παίζει το DNA. Επιπλέον, δεν πίνω καφέ και δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο κολυµπάω το καλοκαίρι. Αυτή είναι η καλύτερη γυµναστική µου. Βαριέµαι το γυµναστήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ στο τέλος της κουβέντας µάς αποκαλύπτει και ένα απωθηµένο της: «Θα ήθελα να είχα ένα σπίτι σε ένα νησί και η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω συνεχώς». 

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 26/8