Ο Τζο Μανγκανιέλο, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε το διαζύγιό του από τη Σοφία Βεργκάρα, αποκάλυψε το νέο του τατουάζ ενώ βρισκόταν στο Brentwood της Καλιφόρνια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Καθώς ο ηθοποιός στεκόταν κοντά σε ένα αυτοκίνητο, το νέο του τατουάζ ήταν ευδιάκριτο στο αριστερό του χέρι.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο καλλιτέχνης Ρούμπεν Μαλάιαν στο Instagram αυτή την εβδομάδα έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νόημα πίσω από τη δήλωση του διάσημου  ηθοποιού. Στην ανάρτηση του Μαλάιαν, ο Τζο Μανγκανιέλο πόζαρε κοντά στην κάμερα δείχνοντας το χέρι του με το νέο σχέδιο.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε επίσης ότι το νέο τατουάζ έγραφε «Հրեշտակ», που είναι αρμένικη λέξη και σημαίνει «άγγελος».


«Το τελευταίο μου έργο, μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο σε κλίμακα. Հրեշտակ (Άγγελος) για τον Τζο Μανγκανιέλο που είμαι σίγουρος ότι θα το χαρεί με υπερηφάνεια !!», έγραψε ο Μαλάιαν στη λεζάντα της ανάρτησης.


Ο Τζο Μανγκανιέλο έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις αρμένικες ρίζες του. Σε ένα επεισόδιο του Φεβρουαρίου του «Finding Your Roots», ο ηθοποιός του Magic Mike μίλησε για το πώς η προγιαγιά του επέζησε από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.