Η Ντούα Λίπα γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της με φίλους και οικογένεια και τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, με ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Ίμπιζα. Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023.

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, έδωσε μια εικόνα από το λαμπερό πάρτι, στο οποίο η Ντούα Λίπα απόλαυσε τα γενέθλιά της με ένα φανταχτερό δείπνο σε έναν εξωτερικό χώρο δίπλα σε μια πισίνα.

Η ποπ σταρ φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα με σχίσιμο στο πλάι και βαθύ ντεκολτέ, ενώ στόλισε τον λαιμό και τα αυτιά της με κοσμήματα Chanel.

Σε ένα στιγμιότυπο η Βρετανίδα τραγουδίστρια καθόταν στην αγκαλιά του Ρομέν Γαβράς κατά τη διάρκεια του γεύματος, ενώ έτρωγε ένα κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων. Ο διάσημος σκηνοθέτης φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και είχε ένα ροζ λουλούδι περασμένο στο ένα αυτί του.

Στην παρέα ήταν επίσης η μικρότερη αδελφή της ποπ σταρ, η 22χρονη Ρίνα, η οποία επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με έναν ώμο και οριζόντια κοψίματα.

Η Ντούα Λίπα μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο με τον στενό της φίλο, τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας, Σιμόν Πορτ Ζακμούς.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Δείπνο γενεθλίων» και πρόσθεσε ένα emoji καρδιάς.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:


1-dua-lipa-7
1-dua-lipa-9
1-dua-lipa-1
1-dua-lipa-2
1-dua-lipa-3
1-dua-lipa-4
1-dua-lipa-5
1-dua-lipa-6

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)