Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε στις Μηλιές Πηλίου η Δέσποινα Βανδή, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και τους γνωστούς φίλους τους, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Μαρία Καβογιάννη, τον Κώστα Καπετανίδη, την Ορνέλα Λούτη και τον Δημήτρη Γαλάνη, έστησαν ένα απίθανο γλέντι.

Όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες, το κρασί έρρεε άφθονο και όλοι έδειχναν να απολαμβάνουν τη βραδιά, η οποία στήθηκε με αγάπη και μεράκι. Σε ένα από τα βίντεο, μάλιστα, που ανέβασαν στα social media είδαμε τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδά ξυπόλυτη, απολαμβάνοντας αυτές τις στιγμές με τους φίλους της, αλλά και τον ηθοποιό σύντροφό της.

Θυμίζουμε πως ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο η Δέσποινα Βανδή, που έχει και την ονομαστική της εορτή, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία την είδαμε να ποζάρει στο φακό χαμογελαστή. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε από το χωριό Βυζίτσα η τραγουδίστρια έγραψε: «Χρόνια μας πολλά, αγαπημένοι μου! Χρόνια φωτισμένα, ευτυχισμένα!!!».

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 18/08/2023.