Η χολιγουντιανή ηθοποιός Ντέμι Μουρ βρίσκεται από τις αρχές Αυγούστου στη χώρα μας και αφού επισκέφτηκε τη Μύκονο, τώρα σειρά για εκείνην έχει η Κεφαλλονιά. Η 60χρονη πρωταγωνίστρια έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς φίλους της, δείχνοντάς τους τα τοπία που έχει δει μέχρι στιγμής. Ακόμη και αν δεν έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στην Κεφαλλονιά, το έκανε για εκείνη η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος με ρούχα.

Στα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό του μαγαζιού στο Instagram, η Ντέμι Μουρ ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Στην αγκαλιά της έχει όπως πάντα τον τετράποδο φίλο της. Πρόσφατα η ηθοποιός εθεάθη σε ένα πολυτελές γιοτ, να απολαμβάνει τις βουτιές της στη Μεσόγειο θάλασσα, φορώντας ένα πράσινο μπικίνι.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις της στο Instagram, η χολιγουντιανή σταρ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της μερικά στιγμιότυπα από τον «παράδεισο», όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ένα story της για την Ελλάδα.

Χαμογελαστή και φορώντας το μαγιό της, η 60χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός βγάζει σέλφι φωτογραφία αγκαλιά με τον σκύλο της και με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Αν και δεν έχει προσθέσει την τοποθεσία που βρίσκεται, είναι πολύ πιθανό τα στιγμιότυπα να είναι από τη Μύκονο, όπου κι εθεάθη πριν από λίγες μέρες.

«Παράδεισος... Ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στο νερό, ύπνος με γούνινους φίλους και ένα καλό βιβλίο...» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 18/08/2023.