Η πρώην παίκτρια του «Survivor» και μοντέλο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν έχει δημοσιοποιήσει την ταυτότητα του νέου της έρωτα, καθώς φροντίζει να καλύπτει το πρόσωπό του στις αναρτήσεις της.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πριν από περίπου 2 εβδομάδες τη νέα της σχέση με ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram. Ωστόσο, η ίδια φροντίζει με κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει να κρύβει το πρόσωπό του. Επίσης έχει αποκρύψει οποιαδήποτε πληροφορία για τον νέο της έρωτα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός του.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 η πρώην παίκτρια του «Survivor» ανέβασε μια νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της από τη Σαντορίνη, φροντίζοντας να καλύψει για ακόμα μια φορά το πρόσωπό του, βάζοντας ένα emoji αρκούδου.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:



Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε χωρίσει από τον προηγούμενο σύντροφό της λίγο πριν μπει στο «Survivor All Star» και είχε δηλώσει στις αρχές Μαΐου: «Προσπαθώ να είμαι καλά. Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ. Ήταν να παντρευτούμε. Την πρώτη φορά που έφυγα από το "Survivor" στενοχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε… Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα! Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου».