Στο αγαπηµένο τους νησί, τις Σπέτσες, κάνουν οικογενειακές διακοπές ο τέως πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ.

Οι Σπέτσες έχουν παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή της τέως βασιλικής οικογένειας, καθώς ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ζούσε για χρόνια µε την Αννα-Μαρία στο Πόρτο Χέλι, ενώ µε το ιστιοπλοϊκό τους πήγαιναν πολλές φορές στο νησί της Μπουµπουλίνας, για να βρεθούν µε φίλους και να φιλοξενηθούν συχνά στη µαγική Σπετσοπούλα της οικογένειας του Σταύρου Νιάρχου. Ο Σπύρος Νιάρχος, άλλωστε, ήταν ένας από τους νονούς στη βάφτιση του Αριστείδη-Σταύρου, γιου του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, το καλοκαίρι του 2009 στο Πόρτο Χέλι.

Πρόσφατα, ο τέως πρίγκιπας Παύλος µαζί µε τους δύο µικρότερους γιους του, Οδυσσέα-Κίµωνα και ΑριστείδηΣταύρο, πήγαν θερινό σινεµά και είδαν την ταινία «Barbie», ενώ επισκέφτηκαν και το κουρείο των Σπετσών «Barberakos» για µια περιποίηση της Κόµης τους. Αφού ανανέωσαν τα µαλλιά τους, πόζαραν µαζί µε τον ιδιοκτήτη του κουρείου, Στάθη Στρατάκο, ο οποίος έχει επιµεληθεί την κόµη εξεχουσών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσµο, όπως γαλαζοαίµατων, αρχηγών κρατών και εφοπλιστών. Ολοι τον ξεχωρίζουν για το τεράστιο ταλέντο του, που έχει ταξιδέψει εκτός συνόρων, αλλά και για το πόσο διακριτικός είναι.

Ο ιδιοκτήτης µίλησε στο «Secret» για την επίσκεψη του τέως πρίγκιπα Παύλου µε τους γιους του και τόνισε πως ανάµεσά τους υπάρχει αµοιβαία εκτίµηση. «Επιλέγουν το κουρείο µου γιατί είναι καλό, µοντέρνο και νεανικό. Με εµπιστεύονται και αυτό είναι πολύ τιµητικό. Κουρεύτηκαν οµαδικώς, ενώ ο Παύλος έφτιαξε και το µούσι του και τα µαλλιά του», δήλωσε ο Στάθης Στρατάκος, ενώ πρόσθεσε: «Είναι ένας απλός άνθρωπος, όπως όλοι οι άλλοι, ευγενικός και έχουµε πολύ καλή συνεργασία. Του αρέσει αυτό που κάνω, η δουλειά µου, και µε προτιµάει. Είµαστε τυχεροί που γνωρίζουµε τόσο αξιοπρεπείς οικογένειες. Εµένα γενικά µου αρέσει η διακριτικότητα, καθώς έχουν περάσει από το κουρείο µου τεράστιες προσωπικότητες. Να σκεφτείτε πως, όταν κοινοποίησε τη φωτογραφία µας ο πρίγκιπας Παύλος, δεν το είχα πάρει χαµπάρι. Τα παιδιά του είναι πολύ ευγενικά. Είναι πολύ ευγενικοί άνθρωποι πραγµατικά. Οσο για εκείνον, του αρέσει να είναι περιποιηµένος». Τέλος, τόνισε πως η σχέση του Παύλου µε τον κόσµο είναι απίστευτη, αφού «µε το που βγαίνει, για παράδειγµα, να µιλήσει στο κινητό, γίνεται λαοθάλασσα απέξω. Τον προσεγγίζουν άνθρωποι και εκείνος έχει πολύ καλή σχέση µε τον κόσµο. Πέφτουν πάνω του κυριολεκτικά όταν τον βλέπουν». 

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 12/8