H Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησαν για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», σε μία κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό «ΟΚ!».

Η μία είναι 30 και η άλλη είναι 50

Για το πώς έχουν καταφέρει να μην υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε: «Σοβαρολογείς; Η μία είναι 30 και η άλλη είναι 50, εγώ! Πέρα από την πλάκα, ίσως να μην ήταν τυχαία η επιλογή μας. Εγώ βλέπω τη Φελίσια και βλέπω μία γυναικάρα. Αν μιλήσει η μία παραπάνω και η άλλη λιγότερο, δεν έγινε και τίποτα. Η μία βοηθάει την άλλη».

Είναι μία συνεχής προσπάθεια

Η Φελίσια Τσαλαπάτη είπε με τη σειρά της: «Είναι θέμα χαρακτήρα το αν θα τσαλακώνεσαι, αν θα αυτοσαρκάζεσαι ή αν μένεις στην εικόνα σου και δεν κάνεις τίποτε άλλο για να εξελιχθείς. […] Αν πας να κάνεις κάτι καινούργιο και σκέφτεσαι μόνο πώς θα προβληθείς, θα γίνει βατερλό. Είναι μία συνεχής προσπάθεια. Τι νόημα θα είχε αν εγώ βγαίνω υπέροχη και η εκπομπή είναι χάλια;».


«Το ότι η Μαριάντα σε κάποια θέματα έχει τον πρώτο λόγο προσωπικά μου αφαιρεί και ένα "βάρος". Δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη που να τυφλώνομαι από την ανάγκη να δειχτώ. Χαίρομαι που ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει, γιατί είμαστε νέα τηλεοπτικά πρόσωπα και συνήθως το κοινό αγαπά πολύ αυτούς που έχει συνηθίσει», πρόσθεσε έπειτα.

H μία συμπλώνει την άλλη

Η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε από την πλευρά της: «Ως νέα καλλιτέχνιδα είχα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσίαζαν πριν από πολλά χρόνια η αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη και η Πόπη Τσαπανίδου, όπου η μία συμπλήρωνε την άλλη. Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ με τη Φελίσια».

«Κάποια στιγμή η Μαριάντα μου είπε κάτι εξαιρετικό: "Όταν κάτι το κάνεις και έχεις δόλο ή κακία, δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ". Αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά μας», είπε τέλος η Φελίσια Τσαλαπάτη.