Ο σταρ του Χόλιγουντ είχε γενέθλια στις 15 Αυγούστου και η αγαπημένη του δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει τους δυο τους μέσα στο αυτοκίνητο να τραγουδούν το «Wonderful World» του Sam Cooke.

Ο Μπεν Άφλεκ είναι αυτός που οδηγεί, ενώ η J.Lo από τη θέση του συνοδηγού χαμογελά στην κάμερα και ο αέρας ανακατεύει τα μαλλιά της.

Και οι δυο τους είναι ντυμένοι casual, με τη Λόπεζ να επιλέγει ένα λευκό φανελάκι και τον Άφλεκ ένα λευκό t-shirt.

«Αγαπητέ Μπεν… Χρόνια πολλά. Σ’ αγαπώ!», έγραψε η Λατίνα σταρ στη λεζάντα του βίντεο. Τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών αλλά και των φίλων τους έπεσαν βροχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Μπεν Άφλεκ: «Χαρούμενος και ακμάζων»

Μια πηγή είπε στο People ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι «χαρούμενος και ακμάζων» ύστερα από έναν χρόνο γάμου με την Τζένιφερ Λόπεζ. «Όλα πάνε καλά στη ζωή του. Είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος», πρόσθεσε στενός φίλος του διάσημου ηθοποιού.

Πριν από λίγες ημέρες η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τα 54 και το γιόρτασε με φαντασμαγορικό τρόπο στην έπαυλη των 60 εκατ. δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς που αγόρασε το ζευγάρι τον Ιούνιο.

Οι δυο τους επανενώθηκαν το 2021, 17 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό τους το 2004, ξαφνιάζοντας τους πάντες στο Χόλιγουντ.

Αν και οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν παιδιά με άλλους, τελικά η μοίρα τούς έφερε και πάλι κοντά.

Οι «Bennifer», όπως τους αποκαλούν οι φαν τους, αποφάσισαν να παντρευτούν το 2022, ενώνοντας τις οικογένειές τους και μετακομίζοντας μαζί. Ωστόσο, συχνά φήμες περί τσακωμών και χωρισμού κάνουν την εμφάνισή τους, χωρίς, βέβαια, μέχρι σήμερα να έχουν επιβεβαιωθεί.