Μετά την Ντέμι Μουρ και την Πάρις Χίλτον, ακόμα μία σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές της.

Η Κέιτ Μπλάνσετ επέλεξε την Πάρο κι έτσι θα λέγαμε πως οι Κυκλάδες έχουν έντονο χολιγουντιανό άρωμα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σύμφωνα με το eirinika.gr που δημοσίευσε τη φωτογραφία της, βρίσκεται στην Πάρο με τον σύζυγό της, Άντριου Άπτον, και τους φίλους τους. Κι ενώ συνήθως οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους το καλοκαίρι, η Κέιτ Μπλάνσετ έκανε τη διαφορά και βρέθηκε στην Πάρο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο συγκεκριμένος ιστότοπος, το μεσημέρι της Τρίτης (8/8) η ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο, όπου όλοι μαζί απόλαυσαν τις σπεσιαλιτέ του νησιού.

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι γενικά ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και σπάνια θα φέρει στο φως της δημοσιότητας προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές. Με τον Άντριου Άπτον είναι παντρεμένη από το 1997 κι έχει αποκτήσει μαζί του τρεις γιους, τον Ντάσιελ Τζον, τον Ρόμαν Ρόμπερτ και τον Ιγκνάτιους Μάρτιν. Το 2015 απέκτησαν μαζί και μία κόρη μέσω υιοθεσίας, την Έντιθ Βίβιαν Πατρίτσια.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 10/08/2023