Η Ναταλία Γερμανού μιλά ανοιχτά για στοιχεία της ζωής της, τα παιδικά της χρόνια, σχέσεις, θέματα γύρω από την τηλεόραση και τα τραγούδια της, αλλά και για τη σεξουαλικότητα σε συνέντευξή της για λογαριασμό του περιοδικού «Antivirus», στον Βασίλη Θανόπουλο.

Ανάμεσα σε άλλα μιλάει για τη σχέση που είχε στα 19 της χρόνια και πώς αντέδρασε όταν ο σύντροφός της της αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος με έναν άνδρα.

Σε κουβέντα για θέματα αποδοχής της «διαφορετικότητας» σε σχέση με τη σεξουαλικότητα, η παρουσιάστρια αφηγήθηκε την ιστορία του θείου της, του συνθέτη Λεό Ραπίτη, ο οποίος είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα λόγω της σεξουαλικότητάς του και αργότερα αυτοκτόνησε, όταν τον εγκατέλειψε ο σύντροφός του.

«Αφού λοιπόν σου είπα αυτό, θα πρέπει να σου πω και για τότε που ήμουν 19 ετών», ανέφερε η παρουσιάστρια, η οποία στη συνέχεια περιγράφει στον δημοσιογράφο τι έγινε τότε.

«Ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο -εγώ φουλ ερωτευμένη- όταν αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα και τον ρώτησα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του. Υπήρχε, όμως, με έναν άλλον άνδρα», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε αυτή την αποκάλυψη από τον τότε σύντροφό της.

«Πόνεσα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε “συγγνώμη” και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του και ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 10/08/2023