Για τον ρόλο της «Φιόνας» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε, μεταξύ άλλων, η Λίλιαν Αρχοντή, αποκαλύπτοντας μία αλλαγή που παραλίγο να φέρει στο σενάριο η εγκυμοσύνη της.

«Δεν το περίμενε κανένας. Πού να το φανταστείς αυτό, ύστερα από τόσα χρόνια η σειρά μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες, μεγαλώνει γενιές και γενιές. Ακόμη και τώρα με φωνάζουν Φιόνα και γυρίζω», ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Όπως είπε στη συνέχεια, κατά την περίοδο των γυρισμάτων, εκείνη έμεινε έγκυος στην κόρη της, εξέλιξη που είχαν σκεφτεί να εντάξουν και στο σενάριο.

«Έμεινα έγκυος όταν γυρίζαμε τη σειρά και προσπαθούσαμε να μη φαίνεται η κοιλίτσα. Είχε συζητηθεί το θέμα να βάλουμε την εγκυμοσύνη στη σειρά, για να είναι το μωρό του Μάνθου. Δεν κόλλαγε απόλυτα σεναριακά, οπότε και δεν το κάναμε. Για μένα ήταν οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου», αποκάλυψε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μεγάλωμα της κόρης της.

«Με τη βοήθεια του Θεού, μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου, γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό και με τη βοήθεια της μαμάς μου όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Δεν έχουμε επαφές με τον πρώην μου εδώ και πολλά χρόνια. Καλή του ώρα, μακριά και αγαπημένοι», ανέφερε η Λίλιαν Αρχοντή.