Μπορεί να είναι διάσημη και πολυεκατομμυριούχος, όμως η ίδια επιλέγει την απλότητα στη ζωή της. Δεν ήταν πάντα έτσι όμως. Αλλαξε μετά το διαζύγιό της από τον επί 17 χρόνια σύζυγό της, που ήταν η χαριστική βολή για την Τόρι Σπέλινγκ, με τις πιο πρόσφατες εικόνες από το πώς είναι σήμερα η ζωή της να μην έχουν καμία σχέση με την πρότερη ζωή της.


Η «Ντόνα» του «Beverly Hills, 90210» εθεάθη να ζει μαζί με τα πέντε παιδιά της σε τροχόσπιτο εντός κάμπινγκ της Καλιφόρνια. Σε βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η Σπέλινγκ εμφανίζεται κουρασμένη και καθόλου ευδιάθετη να μπαίνει μέσα στο τροχόσπιτο.

Σύμφωνα με άλλα πρόσφατα δημοσιεύματα, η Σπέλινγκ, κόρη ενός από τους πλουσιότερους παραγωγούς του Χόλιγουντ, Άαρον Σπέλινγκ, διέμενε σε ένα μοτέλ μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ.

Σε άλλες φωτογραφίες η ηθοποιός και τα παιδιά της κάθονται σε καρέκλες έξω από το τροχόσπιτο ή μεταφέρουν πράγματα.

Στα ξένα δημοσιεύματα, τονίζεται η έντονη σχέση της ηθοποιού με τον  πατέρα της, καθώς ο Άαρον Σπέλινγκ φαίνεται να ανησυχούσε για τον τρόπο που η ίδια διαχειριζόταν τα χρήματα.

Γι' αυτό και στη διαθήκη του της άφησε μόνο 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του.