Εσπευσμένα την εντατική μεταφέρθηκε ο Σπύρος Φωκάς, ύστερα από αρκετές ημέρες νοσηλείας, έχοντας αυτή τη φορά παρουσιάσει μια σοβαρή λοίμωξη στη χολή.

Με ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, ανέβασε μια φωτογραφία του ηθοποιού και στη λεζάντα έγραψε: «Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι... Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων είναι αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη, υπομονή, αγάπη, χαμόγελα. "Εγώ δεν φοβάμαι τον Χάρο. Μόνο τον τραγουδώ" είπε».

Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο. Σπύρος μου Ο Σπύρος όλων Είναι Αετός. Στο...

Δημοσιεύτηκε από Λιλιαν Φωκα στις Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023

Σημειώνεται ότι οι περιπέτειες με την υγεία του Σπύρου Φωκά άρχισαν από τις πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο 85χρονος Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Πρώτα ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη, ενώ λίγο αργότερα, και λόγω της μεγάλης πίεσης από την κατάσταση, κατέρρευσε και η Λίλιαν Φωκά, παθαίνοντας οξύ έμφραγμα.

Ωστόσο, και οι δύο είναι καλά, με τη σύζυγο του Σπύρου Φωκά να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω Facebook.

Το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου η ίδια έγραψε: «Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου».

1_2

Φωτογραφία άρθρου: NDP