Η Εύη Βατίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις διακοπές της, τα παιδιά της, το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει, αλλά και τις προτάσεις που έχει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Μόλις γύρισα από διακοπές. Ήμουν στη Μύκονο με τα παιδιά και τους φίλους τους και δικούς μου φίλους», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη», ενώ σχετικά με την πρόσφατη σχέση της που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τώρα, τελείωσαν αυτά».

«Έχω πάει διακοπές στο εξωτερικό μόνη μου, ήταν λίγο extreme αυτό. Ήθελα να δω ένα μέρος, δεν βρήκα κάποιον για παρέα και πήγα μόνη μου για μία εβδομάδα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Εύη Βατίδου.

Σε ερώτηση σχετικά με την ενασχόλησή της με την πολιτική, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω.

Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό.

Αν γυρνούσα πίσω, θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί.

Είχα προτάσεις από δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω», κατέληξε η Εύη Βατίδου.