Την ευκαιρία να συναναστραφούν με τους A-List γείτονές της στο Montecito -όπως η Έλεν ντε Τζένερις, η Όπρα Γουίνφρεϊ και φυσικά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, δίνει η Γκουίνεθ Πάλτροου στους θαυμαστές της.

Η 50χρονη σταρ ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, μοιράστηκε ένα βίντεο ξενάγησης στο σπίτι της και είπε «σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Montecito για μία νύχτα». Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι η Airbnb είχε την ιδέα αυτή σε μια προσπάθεια «να κάνει τον κόσμο λίγο λιγότερο μοναχικό».

Η καταχώριση στην πλατφόρμα θα ανέβει στις 15 Αυγούστου στις 10 π.μ. PST στην ιστοσελίδα της Airbnb. Η Γκουίνεθ και ο σύζυγός της Μπραντ Φάλτσακ αγόρασαν αρχικά την έπαυλή τους στο Montecito για 4,9 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Χρειαζόταν εκτεταμένες εργασίες, όπως και έγινε, με το ζευγάρι να μεταμορφώνει πλήρως το σπίτι.

Εν τω μεταξύ, το Montecito έχει γίνει η γειτονιά που επιλέγουν οι διάσημοι. Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι, η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Έλεν ντε Τζένερις είναι μόνο μερικοί από τα γνωστά πρόσωπα που ζουν εκεί.

Το βασιλικό ζεύγος μετακόμισε στην έπαυλή του με τα εννέα υπνοδωμάτια και τα 16 μπάνια στο αριστοκρατικό Montecito έναντι 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούνιο του 2020.  Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι ζουν τρία μίλια μακριά από την Πάλτροου.

Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους και με θέα στη θάλασσα, το σπίτι των Paltrow/Falchuk περιγράφεται ως «κρυμμένος παράδεισος».

 

«Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη επικοινωνίας έχουν κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη», ανέφερε η Πάλτροου στη λεζάντα και πρόσθεσε: «Η @airbnb είχε τη λαμπρή ιδέα να κάνει κάτι για να κάνει τον κόσμο λίγο λιγότερο μοναχικό, γι' αυτό και σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Montecito για μία νύχτα».

Αν και μπορεί να ξεκινήσουμε ως ξένοι, ελπίζω ότι θα βρούμε συνδέσεις και κοινά σημεία γευματίζοντας. Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα, κάντε μία από τις αγαπημένες μου πεζοπορίες και φυσικά θα βρείτε ένα μπάνιο εφοδιασμένο με τα αγαπημένα μου προϊόντα @goop για μια πολυτελή διαμονή».

«Ελπίζω να σας φιλοξενήσω σύντομα», έγραψε ακόμη.

Στο βίντεο, ξεκινά την ξενάγηση έξω από τον ξενώνα: «Γεια σας, είμαι η Gwyneth Paltrow. Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου στο Montecito. Πίσω μου είναι ο μικρός μου ξενώνας, τον οποίο πρόκειται να καταχωρίσω στην Airbnb».

Περπάτησε μέσα στον ξενώνα, έδειξε το μπαρ, το τζάκι και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο.

Η Πάλτροου ανέφερε ότι ο ξενώνας είναι φωλιασμένος στη φύση, σε μια περιοχή ζεν για να χαλαρώσετε.

Πρόσθεσε ότι ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ένα μπουκάλι κρασί για το δείπνο του από την αίθουσα κρασιών και ότι θα δειπνήσει μαζί με την Πάλτροου και τον σύζυγό της.


Ο Μπράιαν Τσέσκι, ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb, έκανε επίσης μια εμφάνιση στο κλιπ.