Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητο ένα επικριτικό σχόλιο που δέχθηκε σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Η διάσημη παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μία από τις δημοσιεύσεις της «στον κύκλο των ανθρώπων που έχει στη ζωή της και έχει στενέψει σημαντικά, αφού πολλοί από αυτούς έχουν φύγει».

Ένα από τα σχόλια για τη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν ήταν ιδιαίτερα θετικό. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισαν «αποτυχημένη» την εκπομπή «Love It» που παρουσίαζε στο ΣΚΑΪ, ενώ την κατηγόρησαν πως μιλάει σαν την Ελένη Μενεγάκη. «Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή και μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη», της έγραψαν.

«Όπως με εκφράζει»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ίδια δεν άφησε το σχόλιο χωρίς απάντηση: «Αποτυχημένη εκπομπή, δεν έκανα ποτέ. Παρόλα αυτά, αν με είχατε παρακολουθήσει και δε σας άρεσα, είναι σεβαστό, αν δε σας άρεσα. Δε μίλησα ποτέ ούτε παρουσιάστηκα ως κάποια άλλη. Όποια και αν είναι αυτή η φιγούρα που θα φέρνατε ως μέτρο σύγκρισης ή ως επίκληση στην αυθεντία. Και ασφαλώς θα μιλώ και θα γράφω- ειδικά στον προσωπικό μου λογαριασμό- όπως με εκφράζει. Αν δε σας αρέσει ούτε η γραφή μου, αλήθεια γιατί ασχολείστε; Σε κάθε περίπτωση, εκτιμητέος ο χρόνος σας. Όχι οι θέσεις σας».