Ο δημοσιογράφος και γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, μίλησε στο περιοδικό «MyTv» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του αυτή την περίοδο με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

«Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι πλέον, μέλος μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Είναι κάτι που δεν το είχα ξανακάνει. Είναι πραγματικά μια εξαιρετική συνεργασία και είναι όλοι υπέροχοι», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως του αρέσει μεν πολύ το κομμάτι της ενημέρωσης, θεωρεί δε ότι του ταιριάζει περισσότερο εκείνο της ψυχαγωγίας. «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία, μπήκα στην τηλεόραση, με σκοπό να είμαι ο εαυτός μου. Μου αρέσει το κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά είμαι ένας άνθρωπος νέος με πολλά ενδιαφέροντα και έχω τις κεραίες μου ανοιχτές», δήλωσε.

«Μου ταιριάζει περισσότερο»

«Είμαι ένας δημοσιογράφος που μπορεί να σχολιάσει και το Survivor και τη lifestyle επικαιρότητα και τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Εάν μου δίνεται η ευκαιρία, το συνδυάζω με κάποια θέματα της ενημέρωσης, όπως κάνω και τώρα», συμπλήρωσε.