Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστηµα η Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στο «Secret» τα επαγγελµατικά της σχέδια και µίλησε για τη ζωή µε τον αγαπηµένο της σύζυγο, ∆ηµήτρη Κουσαθανά, και την 5χρονη κορούλα τους, Ειρήνη.

«Εργάζοµαι σε Ελλάδα και εξωτερικό. ∆ουλεύω πάρα πολύ. Εµείς διακοπές πάµε τον χειµώνα. Η Ειρήνη θα πάει τον Σεπτέµβριο παιδικό σταθµό», τόνισε αρχικά αναφερόµενη στην καθηµερινή της ρουτίνα. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι κατά καιρούς έχει δεχτεί λεκτική σεξουαλική παρενόχληση από πελάτες: «Με έχουν ρωτήσει “Tι κάνεις µετά;” και µε έχουν ακολουθήσει µε το αυτοκίνητο. Επειδή πιστεύω ότι µε φοβούνται και λίγο, είναι µαζεµένοι απέναντί µου».

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε και στο ερώτηµα αν θα ήθελε να γίνει µητέρα για δεύτερη φορά: «Θέλω να γίνω µανούλα και δεύτερη και τρίτη φορά. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Νοµίζω ότι τα πάω πολύ καλά µε την Ειρήνη».

«Νέο τραγούδι»

Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της σχέδια, η Σάσα Μπάστα είπε: «Ετοιµάζω ένα νέο τραγούδι, που θα είναι πολύ χορευτικό, ξεσηκωτικό, όπως άλλωστε έχω συνηθίσει να συστήνοµαι στον κόσµο. Συζητάω ήδη για τον χειµώνα, για κάποιες συνεργασίες, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόµη τι θα κάνω. Θέλω να το σκεφτώ καλά».

Για τη Μύκονο, όπου ζει µόνιµα, τονίζει: «Πραγµατικά γίνεται χαµός, δεν χωράµε. Το νησί έχει πληρότητα 100%. Ο κόσµος µού λέει ότι δεν γίνεται χαµός φέτος στη Μύκονο, αλλά πραγµατικά, επειδή ζω εδώ και είναι η µόνιµη κατοικία µου το καλοκαίρι, κυριολεκτικά δεν χωράµε».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 29 Ιουλίου 2023.