Ο θρύλος του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και εκφράζει μέσω των λογαριασμών του στα social media τον ενθουσιασμό του για τα τοπία που συναντά κατά διαστήματα.

O εμβληματικόςπαλαίμαχος μπασκετμπολίστας έφτασε στην χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα με το πολυτελές του γιοτ και ξεκίνησε τουρ στα ελληνικά νησιά. Σε αυτή τη διαδρομή διέσχισε και τον Ισθμό της Κορίνθου και επέλεξε να μοιραστεί την εμπειρία του με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Σήμερα αντίκρισα ένα απίστευτο θέαμα ταξιδεύοντας μέσω της Διώρυγας της Κορίνθου από το Ιόνιο Πέλαγος στο Αιγαίο. Το κανάλι άνοιξε για πρώτη φορά το 1893 και ήταν απολύτως όμορφο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Οικογενειακώς

Μαζί με τον Μάτζικ είναι η σύζυγός του και τα παιδιά του, οι οποίοι κοινοποίησαν προ ημερών την παρουσία τους στη χώρα μας μέσω των social media. Μάλιστα, φορούσαν μπλουζάκια με το σήμα των Washington Commanders, η ομάδα NFL που απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία του Τζόνσον αντί 6,5 δισ δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός σταρ επισκέφτηκε και το 2022 την Ελλάδα και βρέθηκε μεταξύ άλλων στα νησιά του Ιουνίου, στη Σαντορίνη, στην Αθήνα και στην Κόρινθο.