Ο Snoop Dogg έκανε μια δωρεά ύψους 10.000 δολαρίων για να βοηθήσει μία 93χρονη στη δικαστική της διαμάχη.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα προσπαθεί να προστατεύσει την περιουσία της στη Γεωργία, καθώς μία κατασκευαστική εταιρεία, σε συνεργασία με έναν επενδυτικό όμιλο προσπαθούν να κατασκευάσουν 147 νέες κατοικίες στη γη, όπου κατοικεί η Ζόζεφιν Ράιτ.

Αν και προσπάθησαν να τη «δωροδοκήσουν», προσφέροντάς της 30.000 δολάρια για να εξαγοράσουν τη γη, εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο όμιλος να τη μηνύσει, υποστηρίζοντας πως το δορυφορικό πιάτο, το υπόστεγο και η βεράντα της γυναίκας εμποδίζουν τη δουλειά του.

Έκτοτε, η Ράιτ κατέθεσε ανταγωγή εναντίον του ομίλιου, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε ένα «συνεχές μπαράζ τακτικών εκφοβισμού, παρενόχλησης, καταπάτησης, για να συμπεριλάβει αυτή τη δίκη σε μια προσπάθεια να την αναγκάσει να πουλήσει την περιουσία της».

Η υπόθεσή της έχει ευαισθητοποιήσει χιλιάδες κόσμο κι η εγγονή της φρόντισε να της ανοίξει έναν λογαριασμό GoFundMe, στον οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 277.178 δολάρια.

Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Snoop Dogg προσέφερε στη γυναίκα 10.000 δολάρια για τα δικαστικά της έξοδα. Όπως δήλωσε, σύμφωνα με τη DailyMail, η ιστορία της τον «άγγιξε» και τον οδήγησε να κάνει αυτή τη δωρεά από καρδιάς. 

«Μου θυμίζει τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ.