Με αφορμή μια συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο «Καλοκαίρι Yes» για τη σχέση του ζευγαριού και υποστήριξε ότι θα παντρευτούν σύντομα.

«Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, τη Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά και είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στη Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ. Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

«Πρέπει να πω ότι από το 2021 "μπήκε" μέσα για τη Μαριαλένα και τη διεκδίκησε. Ακόμα κι αν δεν έχουμε μιλήσει, να λέμε αλήθειες, ότι ο Σάκης πραγματικά την αγαπά κι έχει δείξει τι έχει κάνει για τη Μαριαλένα. Τους αγαπώ, δεν το κρύβω και το ξέρουν και οι ίδιοι και νομίζω ότι με αγαπάνε κι αυτοί, απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σ' εμένα και δεν άρεσαν στα παιδιά. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι τους αγαπώ και εννοείται ότι δεν κρατώ κακίες. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.