Ο θρύλος του ΝΒΑ Σακίλ Ο’ Νιλ βρίσκεται στη Μύκονο και, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, μένει σε βίλα στο «Santa Marina».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο πρώην µπασκετµπολίστας, που άφησε εποχή στα γήπεδα του µπάσκετ, είχε βρεθεί στην Αθήνα πριν από περίπου τρεις δεκαετίες και, σύµφωνα µε τα ρεπορτάζ της εποχής, είχε πάρει µια γεύση από τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, καθώς επισκέφθηκε αρκετά γνωστά κλαµπ.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ αναμενόταν τη ∆ευτέρα 24 Ιουλίου στο «νησί των ανέµων», όπου θα παραµείνει για τρεις ηµέρες. Μάλιστα, για σήμερα (25/7) έχει προγραµµατιστεί να παίξει µουσική στο διάσηµο µαγαζί της Μυκόνου «SantAnna», που βρίσκεται στην παραλία Παράγκα.

Να σηµειωθεί ότι εδώ και χρόνια ο τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ ασκεί το επάγγελµα του d.j. Εχει εµφανιστεί µε το καλλιτεχνικό όνοµα D.J. Diesel σε διάσηµα φεστιβάλ ηλεκτρονικής µουσικής, όπως το Tomorrowland, ενώ κυκλοφόρησε και τέσσερα άλµπουµ.

Ο επιχειρηµατίας και ιδιοκτήτης του «SantAnna», ∆ηµήτρης Χριστοφορίδης, µίλησε στο «S» για την άφιξη του µεγάλου σταρ: «Είχα επιχειρήσεις στο Λος Aντζελες για 25 χρόνια και ήµουν οπαδός των Los Angeles Lakers. Μέσω κοινών γνωστών έγινε το “κονέ” και έκλεισε ο Σακίλ να παίξει στις 25 Ιουλίου. Θα έρθει στις 24 Ιουλίου και θα φύγει στις 26 του µηνός. Πρώτη φορά έρχεται στη Μύκονο. Την ξέρει, για αυτό και ήθελε πολύ να έρθει. Τα εισιτήρια για απλή είσοδο είναι 50 ευρώ, ενώ, αν κάποιος θέλει τραπέζι, οι τιµές αρχίζουν από 1.000 ευρώ. Ο Σακίλ είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, πολύ µετριόφρων και εξωστρεφής, που µιλάει µε όλο τον κόσµο».

«Δεν θυμάμαι»

Αξίζει να σηµειωθεί ότι, όταν, µετά το πρώτο ταξίδι στην Ελλάδα, ο Σακίλ Ο’ Νιλ ερωτήθηκε αν επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, απάντησε αφοπλιστικά: «∆εν θυµάµαι. Μας πήγαν σε τόσα κλαµπ της πόλης!». Με αφορµή την παραπάνω δήλωση, που είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, ο Ο’ Νιλ αποφάσισε να µελετήσει αρχαία ελληνική ιστορία και για αυτό, άλλωστε, στη συνέχεια επέλεξε το «Μεγάλος Αριστοτέλης» ως το παρατσούκλι του στα παρκέ. Ο παλαίµαχος σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος ζητά να τον αποκαλούν πλέον «Dr», από τη στιγµή που πήρε το πτυχίο του και έχει και άδεια αστυφύλακα, δεν έχει βγει στη «σύνταξη» και είναι πολυάσχολος. Πέρα από τη µουσική, είναι σχολιαστής αγώνων στην αµερικανική τηλεόραση και µάλιστα η εκποµπή στην οποία συµµετέχει θεωρείται εµβληµατική και µία εκ των κορυφαίων του είδους της παγκοσµίως.


*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Ιουλίου 2023.