Βάπτιση τον προσεχή Σεπτέµβριο και θρησκευτικός γάµος το καλοκαίρι του 2024. Ο λόγος για ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της σόουµπιζ, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, που βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιµασίες, αφού θα κάνουν τα δύο Μυστήρια ξεχωριστά, καθώς θέλουν να τηρήσουν τις παραδόσεις. Συγκεκριµένα, η βάπτιση του γιου τους θα πραγµατοποιηθεί τον Σεπτέµβριο και ο µικρός πρίγκιπάς τους θα πάρει το όνοµα Βλάσσης, αφού έτσι λένε τον πατέρα του Βασίλη και του έχει µεγάλη αδυναµία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε το πρώτο της παιδί το απόγευµα της Τρίτης 3 Ιανουαρίου του 2023 και από τότε έχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή της, καθώς έχει αφιερωθεί στην ανατροφή του, απορρίπτοντας πολλές τηλεοπτικές προτάσεις. Παράλληλα, η πανέµορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηµατίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, θα πραγµατοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάµο το καλοκαίρι του 2024.

«Πήγα µια µέρα σε ένα µαγαζί στη Βουλιαγµένη, όπου πηγαίνω συνέχεια και δεν ήξερα ότι είναι του Βασίλη. Τον πέτυχα όταν έφευγα και µε ρώτησε πότε θα παίξουµε τένις. Μια άλλη µέρα είχα πάει σε ένα από τα µαγαζιά του και έστειλε έναν άνθρωπο να µε κεράσει κάτι. Και είπα εγώ: “Ελα µια µέρα να µας πεις κι εσύ ένα καλησπέρα”. Μου απάντησε ότι δεν µπορεί και µου πρότεινε να βγούµε την επόµενη µέρα», δήλωσε η παρουσιάστρια. Σε ερώτηση τι την έκανε να νιώσει ότι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ο άνθρωπός της απάντησε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες µε εµένα. Είναι ένας άνθρωπος από οικογένεια, µια δεµένη οικογένεια, είναι σταθερός και έχει λόγο».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 15/7