Aνδρέας Λοβέρδος... ντράμερ, μέρος δεύτερο. «Τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι “Αργείς” του συναδέλφου, του Χρήστου Αηδόνη, όπου παίζω ντραμς», αποκάλυψε ο βουλευτής, που πρόσφατα άφησε την «ομπρέλα» του ΠΑΣΟΚ κι εξήγησε: «Όταν καθόμασταν στα υπουργικά συμβούλια -επί δεύτερου μνημονίου- και δεχόμασταν “ξύλο” χωρίς να μιλάμε, του είπα: “Δεν γράφεις κάνα στίχο”. Έγραψε βέβαια το τραγούδι αφού του είπα “αργείς”. Τώρα το μελοποίησε και θα το βγάλουμε, αλλά πρώτα θέλουμε να το δουλέψουμε πολύ».

Ο καθηγητής

Επικεντρώθηκε και στον καθηγητή του Φώτη Γιαννόπουλο, διάσημο ντράμερ, με θητεία και στο Λος Άντζελες, όπως γράφαμε στην «Απογευματινή». «Αν τον είχα από τα μαθητικά μου χρόνια δεν θα είχα σπουδάσει», υποστήριξε.

«Καπετανάκης»

Ο... κολλημένος με την μπότα των ντραμς πολιτικός επανέλαβε πως θα παίξει στο πανηγύρι στη Δεσφίνα. «Έλεγα πάντα ότι ήθελα να παίξω σε πανηγύρι και το είπα, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Κουβαρά (σ.σ.: στο ραδιόφωνο των ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ'', τον Μάιο, όπως σας ενημερώσαμε). Κάποιος ατζέντης το άκουσε και μου πρότεινε τρεις ημερομηνίες με επώνυμους καλλιτέχνες. Δεν μπορούσα τις δύο παρά μόνο παραμονή Δεκαπενταύγουστου που θα ήμουν στην Αθήνα», επισήμανε στην κάμερα του Alpha. Πιθανότατα, μάλιστα, θα «ανοίξει αυλαία» στο πανηγύρι με τον Χρήστο Μενιδιάτη, με το τραγούδι «Καπετανάκης». Να το δούμε και αυτό!

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή